Arnold Schwarzenegger, 74 de ani, și Maria Shriver, 66 de ani, au divorțat oficial, în sfârșit, la 10 ani de la despărțirea.

Cei doi și-au anunțat în mod oficial separarea în mai, anul 2011, dar abia acum și-au finalizat în cele din urmă divorțul maraton, care a durat mai bine de un deceniu. Marți, un judecător din Los Angeles a ștampilat hotărârea finală, potrivit Rolling Stone.

Divorțul celor doi a fost mediat inițial de un judecător privat. Maria Shriver a înaintat acțiunea în urmă cu 10 ani, după ce a apărut informația potrivit căreia Arnold Schwarzenegger avea un copil împreună cu menajera cuplului.

Detaliile financiare ale divorțului nu sunt cunoscute, însă, potrivit presei americane, cei doi soți și-au împărțit aproximativ 400 de milioane de dolari. Potrivitg TMZ, lucrurile s-au complicat din cauza unor aranjamente privind proprietățile celor doi. Împărțirea finală a bunurilor și propirtăților nu a fost comunicată public.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver au împreună patru copii: Katherine, 32 de ani, Christina, 30 de ani, Patrick, 28 de ani și Christopher, 24 de ani.

Arnold Schwarzenegger și Maria Shriver s-au căsătorit în 1986. Însă, în 2011, actorul a fost implicat într-un scandal uriaș după ce s-a aflat că acesta avea în secret un copil și cu femeia care le făcea curat în casă. Ulterior, actorul a recunoscut într-un interviu exploziv că are un fiu nelegitim și l-a crescut în secret. . La momentul în care a făcut acest anunț, fiul actorului avea deja 14 ani. Joseph Baena are acum o relație solidă cu tatăl său.