Dacă după ce a devenit soția prințului William, în 2011, ținutele lui Kate Middleton erau copiate de britanice, fiind unele accesibile, nu la fel stau lucrurile cu rochiile ducesei de Sussex. O muritoare de rând nu va avea niciodată o rochie asemeni celor îmbrăcate de Meghan. Și asta din simplul motiv că sunt foarte scumpe.

Rochii în valoare de un milion de dolari

Potrivit experților, Meghan Markle a cheltuit până acum un milion de dolari pe ținutele cu care a apărut în public.

Deși familia regală are fonduri prevăzute pentru astfel de cheltuieli, iar prințul Harry are și el o avere frumușică (40 de milioane de dolari, grație unui fond deschis cu mulți ani în urmă de mama sa, regretata prințesă Diana, unei moșteniri de la bunica sa și salariului de căpitan în armata britanică), se crede că Meghan a contribuit și ea la această sumă, cheltuind din banii proprii.

Presa străină scrie că Meghan are o avere de 5 milioane de dolari. Ea a încasat câte 50.000 de dolari pentru fiecare episod din serialul american ”Suits”, în care a jucat până recent, timp de 7 sezoane.

În plus, a fost plătită cu sume cuprinse între 171.000 – 187.000 de dolari pentru diversele roluri pe care le-a avut în filme.

Bijuteriile din garderobă

Revenind la rochiile purtate de Meghan, cele mai scumpe sunt, așa cum era de așteptat rochia de mireasă și cea purtată la recepția din aceeși zi. Prima, opera designerului Clare Waight Keller, de la Givenchy, a costat în jur de 440.000 de dolari, iar cea de-a doua, concepută de Stella McCartney, a costat 157.000 de dolari.

Foto: Hepta

Vezi și S-a aflat! Acesta e motivul pentru care Meghan Markle se îmbracă doar în nunațe de roz, de când s-a căsătorit cu prințul Harry

Citește și: