Multe întrebări au mai ales femeile la adresa Ștefaniei, dar cea mai arzătoare este aceea dacă vedeta a intervenit sau nu la nivelul bustului. Recent, vedeta a fost întrebată verde în față acest lucru și, directă așa cum e, sinceră și asumată, Ștefania a răspuns curiozității fanilor ei.

„Nu, nu am nicio operație estetică”, a spus ea răspicat, răspunzând astfel la mai multe întrebări pe care fanii le aveau, dar încă nu îndrăzniseră să le pună.Despre așa-zisele sale operații estetice s-a tot scris, așa că vedeta a vrut să facă ordine în zvonuri: ”La un moment dat auzisem chiar că am nasul făcut și am spus și atunci mulțumesc. Dacă arată ca un nas operat, atunci cred că e de bine”, a mai spus Ștefania.

Vedeta susține că este 100% naturală și nu a avut nevoie să ajungă la bisturiu nici măcar pentru mici ajustări. E un exemplu pentru toate tinerele de vârsta ei, care ar trebui să învețe să simtă bine în pielea lor și să-și scoată în evidență atuurile, așa cum procedează și ea. Până la urmă, încrederea în propria persoană face mai mult decât toate operațiile estetice la un loc.

E drept, însă, că înfățișarea plăcută nu ar trebui privită ca fiind un ”dat”, ea trebuie întreținută. Iar pentru asta, Ștefania face mult sport, are grijă la alimentație și își face tot felul de tratamente non-invazive la medicii esteticieni, pentru a-și hidrata, lumina și reîntineri tenul.

Vezi și Ce înălțime si ce greutate are Ștefania? Vedeta nu se ascunde și le-a spus totul fanilor săi

Citește și:

Denisa de la Bambi, de nerecunoscut! Cum arată artista la 34 de ani

Vă mai amintiți de Raluca de la Angels? Este mama a cinci copii