Știm cu toții că este machiată zilnic de profesioniști, dar niciun machiaj din lume nu poate acoperi trecerea nemiloasă a anilor. Chiar dacă anii au trecut, chipul vedetei Pro nu trădează asta. Neti Sandu este plină de energie și arată impecabil, la vârsta de 64 de ani.

Chiar dacă este conștientă și se bucură sincer de complimentele pe care le primește întotdeauna de la fanii care o urmăresc neîncetat de ani buni, Neti spune că nu fac nimic miraculos pentru a ține departe ridurile.

Vedeta are o rutină de îngrijire destul de simplă, însă în care cuprinde toți pașii esențiali.

„Poate vi se pare că nu am îmbătrânit și pentru că eu apar zilnic la TV, dar eu mă dau cu lucruri foarte simple pe față. E de reținut că nu mă culc niciodată cu fard pe față.

Mă dau cu spray cu acid hialuronic și colagen, mă dau cu crema mea cu miere de Manuka. Am și creme mai scumpe, dar acelea sunt doar de efect, nu hrănesc ca aceasta, cu miere de Manuka.

Loțiunea micelară este tot cu miere de Manuka. Am început să mă dau cu cremă pe la vreo 40 de ani și ceva pentru că înainte nu suportam. Trebuia să scârțâie fața, acum nu mai merge, așa că simt că nu am aer dacă nu mă dau cu cremă. Simțeam că mă strânge fața și nu mai pot să respir”, a povestit Neti Sandu la Vorbește Lumea.

Fără operații estetice până la această vârstă

De asemenea, astrologul povestea în trecut că nu este nici adepta operațiilor estetice, motiv pentru care nu a apelat la acestea, până la vârsta de 64 de ani.

„Pot să trăiesc cu mine așa!„, spunea astrologul.

Cum arată meniul lui Neti Sandu

Când vine vorba despre alimentație, Neti Sandu nu a preluat moda altor vedete, aceea de a evita carnea. Totuși astrologul spune că încearcă să nu facă excese și se delectează cu preparatele preferate rareori. În rest, Neti Sandu spune că se axează pe legume.

„Nu sunt vegană. Mănânc și pui și rață. Îmi plac și sarmalele și mititeii, dar nu mănânc foarte des. Mai degrabă, merg o dată la restaurant și mănânc rață cu ananas, îmi fac pofta, simt gustul și apoi mă potolesc și mă întorc la legumele mele”, a mai povestit Neti Sandu.

Vezi și Neti Sandu, în fustă mini la 64 de ani! Astroloaga arată senzațional și are picioare de manechin

Citește și:

Ingredientul de pe etichetă de care ar trebui să ne ferim cât putem: „Îngrașă, afectează ficatul și creează rezistență la dopamină”

În sfârșit! Gina Pistol și Smiley fac nuntă: „Deja Andrei a intrat în pâine”