Exasperată de atâtea întrebări, cântăreața a decis să facă ordine în zvonuri. Într-o postare pe blogul său, cu titlul ”Am fațete dentare?”, vedeta explică: ”Deși la început mă obosea această întrebare, ulterior am început să o percep ca pe un compliment. Înseamnă că am un zâmbet frumos, îngrijit, care pare perfect, nu?

Ei bine, eu nu sunt adepta perfecțiunii. Dinții mei sunt dinții mei, nu am fațete, dar am avut întotdeauna grijă de ei”.

Iar această grijă vedeta o are încă din copilărie, de pe vemea când nu a fost lăsată să apară la TV dn cauză că nu arăta ”așa cum se cerea”. Cu alte cuvinte, era știrbă. Atunci a înțeles cât de importantă este imaginea și că, alături de talent, este esențială.

Atunci a realizat că, dacă vrea să ajungă la TV și pe marile scene, era obligatoriu ca zâmbetul (și nu doar el) să arate perfect.

”Toată viața mi-am îngrijit dantura și am avut noroc de dinți puternici, drepți, sănătoși”, mai spune vedeta. Singura problemă cu dantura a avut-o în sarcină, din cauza lipsei de vitamine. Asta, chiar dacă lua un supliment.

Și chiar dacă arată perfect, Andreea Bănică merge regulat la stomatolog, pentru că, la fel ca în cazul tuturor, tot mai apare câte o problemă.

Vezi și Andreea Bănică a mărturisit ce operații are.  Are un defect, pe care a încercat să-l remedieze fără succes: „Operația n-a reușit…”

Citește și: