Ajunsă la 40 de ani și obosită să tot țină diete, Christina Aguilera pare a fi o femeie obișnuită cu un venit modest, nu posesoarea unei averi de 170 de milioane de dolari.

Într-un trening mult prea mare, cu un hanorac cu gluga trasa pe cap și purtând o pereche de șlapi, Christina pare un om ieșit în ținuta de casă pentru a primi un colet, nicidecum o divă. Așa a fost ea surprinsă de paparazzi, în timp ce se îndrepta spre aeroportul din Los Angeles, pentru a se sui într-un privat jet, împreună cu soțul ei.

*EXCLUSIVE* Christina Aguilera and hubby Jordan Bratman catch a private jet out of LAXSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Pandemia pare că nu i-a priit. Astfel, dacă în tinerețe era trasă prin inel, în ultimii ani Christina s-a confruntat tot mai des cu probleme cu greutate și pare că nu mai poate să ajungă la greutatea dorită.

În 2010, a șocat cu aparițiile ei în public când a apărut cu 30 de kilograme în plus. Atunci artista trecuse printr-o perioadă dureroasă: divorțul de primul ei soț, Jordan Bratman. Cu toate acestea, ea și-a găsit fericirea, în cele din urmă, în brațele lui Matthew Rutler, cu care formează un cuplu de 10 ani.

Citește și: Gabriela Cristea a acceptat să participe la „Splash! Vedete la apă!”, dar a refuzat să sară în bazin

Noul soț al Alinei Vidican este îndrăgostit nebunește de nevasta sa. Ce declarații de dragoste îi face public milionarul Claude Senhoreti