E vorba despre familia artistului Michael Buble (42 de ani), câștigător a numeroase premii Grammy. El și soția, Luisana Lopilato, sunt doi părinți prea mult încercați. În noiembrie 2016, primul lor născut, o mândrețe de băiat, Noah, era diagnosticat cu o formă foarte rară de cancer, la ficat. Boala afectează mai ales copiii sub cinci ani. Un diagnostic nemilos, dar pe care părinții l-au sfidat.

Iar în primăvara anului următor, tratat fiind, trecând prin patru luni de chimioterapie, deja Noah se simțea mult mai bine.

Atunci, soția artistului era optimistă după multă vreme, afirmând într-un interviu că în sfârșit se pot gândi la viitor. Declara atunci că i-ar plăcea să aibă și 20 de copii, doar că, probabil, corpul nu o va ajuta. Vorbea însă de atunci despre extinderea familiei. Iar minunea iată că se întâmplă.

Michael Buble sotieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deocamdată nu se știe sexul bebelușului, dar e lesne de imaginat bucuria ce domnește în familia Buble. Luisana Lopilato, în vârstă de 30 de ani, e însărcinată în două luni și jumătate, anunță presa argentiniană. Un anunț oficial nu a fost făcut însă, dar este așteptat în martie, când Luisana și soțul ei vor reveni în Argentina, țara natală a mamei. Cei doi vor veni în Argentina pentru premiera unui film în care Luisana joacă, ea interpretând rolul unei polițiste care anchetează traficul de carne vie.

Recent, și fratele actriței, Dario, a dat de înțeles că familia lui Michael Buble se va mări, dar a încercat să nu dea prea multe din casă.

Foto: Instagram

Vezi și Un cântăreț celebru este în doliu! Soția lui a murit răpusă de cancer. Aveau împreună patru copii

Citește și: