Recent, ea a dezvăluit că, într-o perioadă a vieții ei, în urmă cu câțiva ani, obișnuia să-și facă rău. Fiica lui Will Smith și a Jadei Pinkett Smith pur și simplu nu putea face faimei de care ajunsese să se bucure peste noapte, așa că începuse să se taie la încheieturile mâinilor.

Abia lansase single-ul ”Whip My Hair”, iar acesta s-a bucurat de un succes neașteptat. ”Am simțit că mi-am pierdut mințile la un moment dat. Am încetat să mai iau lecții de muzică și mă întrebam încontinuu <>”, a povestit ea recent într-o emisiune TV.

”Eram într-o gaură neagră și mă tăiam”

”După turneu și promovare, au vrut să-mi termin albumul. Și eu gândeam că nu vreau să fac asta. Ascultam multă muzică pesimistă și era totul o nebunie. Eram într-o gaură neagră și mă tăiam și făceam o groază de nebunii… Sincer, simțeam o imensă durere emoțională, care însă nu se oglindea în partea fizică (acesta fiind motivul pentru care mă tăiam – n. red.)”, a explicat cu sinceritate adolescenta.

Willow SmithSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Referindu-se la afirmațiile fiicei sale, mama ei, Jada, a declarat la rândul său că nu a avut idee despre ce i se întâmpla lui Willow. În plus, niciodată nu a văzut niciun semn, nicio tăietură sau cicatrice.

Și într-adevăr, așa cum recunoaște și Willow, din fericire semne nu au rămas. ”Nu se văd. E o cicatrice mică acolo. Pur și simplu îmi pierdusem judecata pentru un moment.

Nu vorbesc despre asta pentru că a fost un moment scurt, bizar al vieții mele, din care am reușit să ies”, a mai spus ea, precizând că totul s-a întâmplat cu cinci ani în urmă.

Foto: Hepta

vezi și Boala nu ocolește pe nimeni. Jada Pinkett Smith vorbește în sfârșit despre suferința ei: ”Tremuram îngrozită”

Citește și: