Corina Caragea se bucură de aceeași imagine perfectă de ani buni. Frumoasa prezentatoare de la la Pro TV pare că nu s-a schimbat deloc din prima zi când a apărut la pupitrul știrilor, iar fanii se întreabă care sunt secretele ei.

Dacă despre siluetă obișnuiește să vorbească ceva mai des, când vine vorba de părul ei bogat, Corina Caragea a dezvăluit abia acum care este secretul său. Totul stă în aplicarea unei măști ”de casă”, a dezvăluit frumoasa vedetă.

Ingrediente pentru masca de păr

Aceasta se prepară din câteva ingrediente simple și trebuie aplicată timp de 60 de minute pe cap.
”Este bună şi pentru strălucire, şi pentru hrănirea firului de păr. De asemenea, cred că „problema” trebuie tratată şi din interior, deci eu mai iau şi vitamine o perioadă, calciu, zinc, seleniu”, a declarat Corina Caragea, conform ego.

Pentru a prepara masca specială a Corinei Caragea, vei avea nevoie de următoarele ingrediente: opt capsule de vitamina E, un capac cu ulei de ricin, două linguri de ulei măsline, două linguri de bitter suedez, patru picături de vitamina A și patru gălbenuşuri de ou. Simplu și eficient!

are-un-par-superbSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cum se menține în formă Corina Caragea

Chiar dacă în viziunea multora Corina Caragea deține măsurile ideale, vedeta spune că nu întotdeauna este așa. Ba mai mult, aceasta spune că face regulat sport pentru a-și putea permite să mănânce dulciuri, iar moderația este cheia în tot ceea ce face.

„Nu reușesc să mă mențin. Merg la sală ca să îmi pot permite să mănânc ce vreau. Nu țin dietă, dar păstrez așa, un echilibru.

Dacă e un tort, nu îl mănânc pe tot, mănânc o bucățică. Dacă e o prăjitură, nici pe aceea nu o mănânc pe toată. Încerc să mă temperez, pentru că, dacă la 20 de ani dacă nu mâncam o zi deja slăbeam câteva kilograme, acum e mai greu, metabolismul e mai leneș și trebuie să depun mai mult efort.

Deci nu am o dietă-minune, nici nu am siluetă de vis, dar cât să mă simt eu bine, în pielea mea, și să nu devin frustrată: Aaa, ce aș vrea să mănânc o prăjitură și nu pot!”, a declarat Corina Caragea potrivit libertatea.ro.

Rețeta succesului, în viziunea Corinei Caragea

Corina Caragea are, fără îndoială, o carieră de succes și multă lume și-a dorit să-i afle „rețeta” succesului de-a lungul timpului. Vedeta a dezvăluit la un moment dat care sunt atuurile ce au propulsat-o în această carieră și ce ar trebui să facă tinerii care aspiră la un astfel de job.

Mesajul Corinei Caragea după 17 ani la același serviciu. Cum a ajuns să lucreze la PRO TV și cum arăta la debut

„Să nu alerge după el. Am observat că mulți vor să urce pe scara carierei sărind mai multe trepte deodată. Ei văd numai vârful, nu și drumul până acolo, care uneori nu e ușor.

Însă dacă îți dorești să faci această meserie, ca în oricare alta, de fapt, îți place și simți că e pentru tine, nu vei simți ca o povară nicio treaptă în timp ce urci.

De asemenea, să îți respecți colegii și telespectatorii, să știi să joci toate rolurile dintr-o redacție la nevoie și să nu îți pierzi curiozitatea.”, a declarat Corina Caragea pentru Spectacola.

Vezi și Cât costă o masă la ”Împinge tava”, în Singapore. Corina Caragea: ”Mănânci și plângi!” VIDEO

Citește și:

Sora lui Celine Dion, veste dureroasă despre artistă: „Nu găsim nici un medicament care să funcționeze”

Motivul pentru care Oana Roman și-a mutat fiica la o școală privată: ”Nu vor avea baie!”