Cher, care poate fi văzută în ”Mamma Mia! Here We Go Again”, continuare a filmului apărut în 2008, a fost întrebată recent ce face pentru a-și menține prospețimea tenului. Iar răspunsul ei a uimit pe toată lumea: ”Machiaj. 2,5 kilograme de machiaj”.

Referindu-se strict la filmul amintit, abia lansat pe piață, vedeta a adăugat: ”În plus, regizorul m-a plăcut, așa că cred că a avut în mod special grijă cu luminile, în ceea ce mă privește.Felul în care am arătat are mult de-a face cu luminile”, a mai spus vedeta.

În cel mai recent film al său mai pot fi văzuți și Lily James, Amanda Seyfried, Colin Firth, Pierce Brosnan și Meryl Streep. Întrebată dacă a apucat să vadă filmul, Cher a spus că nu, pentru că încă nu e pregătită.

”Nu am văzut tot filmul, pentru că încă nu sunt pregătită. O să îl văd la un moment dat. Nu-mi place să văd filmele în care joc imediat”, a mai spus ea.
Concomitent cu acest film, Cher a lansat și un album de coveruri după ABBA. Vorbind despre acesta, vedeta a spus: ”Piesele ABBA sunt mult mai dificil de cântat decât îți amintești.

Cred că oamenilor le place ABBA, dar nu sunt sigură că îi apreciază la din punct de vedere muzical. Nu cred că se întreabă >>”.

Foto: Hepta

Vezi și Cher, făcută de râs de mama sa pe rețelele de socializare. Iată câți ani are mama sa și cum arată

Citește și: