Dolph Lundgren părea mai fericit ca niciodată alături de logodnica sa, Emma Krokdal, în vârstă de 25 de ani.

EXCLUSIVE: Dolph Lundgren Seen Celebrating His 63rd  Birthday In London With 24 Year Old Girlfriend Emma Krokdal As He Takes Break From Filming Aqua-Man 2 To Celebrate His Birthday In The Capital.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8Actorul de origine suedeză este cu 39 de ani mai în vârstă decât iubita sa, antrenor personal de origine norvegiană. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2019, la sala unde lucra ea și și-au făcut publică relația câteva luni mai târziu, în ianuarie 2020, la Festivalul de Film și Muzică Cana Dorada din Republica Dominicană.

„Se spune că tinerețea este irosită de tineri și, deși acest lucru nu este adevărat pentru toată lumea, și nici în cazul Emmei, este adevărat pentru mine, deoarece m-am maturizat foarte târziu”, a declara recent Lundgren.

„Mă simt foarte norocos că am alături pe cineva ca Emma la vârsta mea. Mi-a schimbat viața și sper să-i pot oferi acel tip de ajutor și sprijin care necesită mult timp pentru a-l descoperi și acumula. Aș spune că acum sunt cel mai echilibrat individ din cât am fost vreodată”, s-a confesat Dolph.


„Când vine vorba de antrenamente, Emma mă învață lucruri pe care nu le știam, deoarece există o nouă abordare a fitness-ului acum de care nu eram conștient”, a mai spus el.

„Când m-am antrenat cu Stallone în anii optzeci, era foarte simplu. Emma mă antrenează cu greutățile, iar eu o antrenez cu boxul. Suntem o pereche perfectă”, a mai adăugat vedeta.

Dolph a mai fost căsătorit timp de 16 ani cu Anette Qviberg, cu care are două fiice: fiice – Ida Sigrid, 25 de ani și Greta Eveline, 19 ani.

Citește și: Acestea sunt primele imagini cu Celine Dion de când a făcut publice problemele grave de sănătate cu care se confruntă. Cum arată acum marea artistă

xAl Bano, umilit de Romina Power. Ce a declarat despre el?