Jennifer Love Hewitt a născut al treilea copil, un băiețel, în septembrie anul trecut, nu înainte de a posta un mesaj emoționant pe rețelele sociale. ”Se spune că femeile îşi părăsesc corpul în timpul travaliului. Călătoresc până la stele, ca să prindă sufletul bebeluşilor lor şi se reîntorc în lume împreună. Sunt onorată că te-am ales pe tine, Aidan James. Acum ne întoarcem la chicote şi odihnă”, a scris actrița din ”Ştiu ce ai făcut astă-vară” sau ”Into the deep”.

A fost votată „cea mai populară vedetă de televiziune”. Azi e mamă full time

Jennifer Love Hewitt și soțul ei, actorul Brian Hallisay, mai au doi copii, o fetiță pe nume Autumn James (8 ani), și un băiețel, Atticus James (7 ani). Îndrăgita actriță din „Minți criminale” este o mamă devotată și căreia îi place enorm să petreacă timp cu cei mici. Recent a fost surprinsă la cumpărături cu Autumn și cu Atticus. De altfel nu doar o dată Jennifer a declarat că i se pare magic să fie însărcinată.

Jennifer Love Hewitt şi Brian Hallisay s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei “Lista Clienţilor” („The Client List”) şi s-au căsătorit în 2013. Prima sarcină a actriţei a fost inclusă în scenariul serialului “Minţi Criminale”, în care joacă rolul unui detectiv FBI pe nume Kate Callahan. Hewitt a plecat după doar un sezon, iar personajul ei a făcut la fel, renunţând la cariera FBI pentru a petrece mai mult timp cu familia.

EXCLUSIVE: Jennifer Love Hewitt is Spotted Shopping With Family in Santa MonicaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Jennifer Love Hewitt a devenit vedetă de cinema odată cu filmul horror „I Know What You Did Last Summer” (1997), care a cunoscut un succes răsunător la nivel mondial. Filmul le-a adus popularitatea atât lui Hewitt, cât și colegilor ei de pe platourile de filmare, Freddie Prinze Jr., Ryan Phillippe și Sarah Michelle Gellar. Au urmat „I Still Know What You Did Last Summer” (1998), „Can’t Hardly Wait” (1998) și „Heartbreakers” (2001). În anul 2000, Hewitt a apărut în „The Audrey Hepburn Story”. În același an, a fost desemnată „cea mai populară actriță de televiziune”, datorită notorietății de care se bucura și de care au ținut cont cei care au votat-o.

Citește și: O celebră actriță va deveni pentru a treia oară mamă, la 42 de ani!

Citește și: Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, de nerecunoscut! Transformare incredibilă, la 46 de ani