Viața lui Meghan Markle șia  prințului Harry s-a schimbat total de când micuțul a venit pe lume. Cei doi au decis să iasă din familia regală britanică și au părăsit Marea Britanie. Cei trei au locuit timp de câteva luni în Canada, iar de puțin timp au început o viață nouă în SUA. Prima aniversare a micuțului Archie, cei trei o petrec în Los Angeles, orașul natal al ducesei, unde se pregătesc să se mute în casă nouă, în valoare de 13.000.000 de dolari.

Archie împlinește un an! Cum s-a schimbat viața ducilor de Sussex de cândSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Ducii de Cambridge și regina nu au uitat de ziua lui Archie, chiar dacă este departe de ei, și i-au făcut câte o frumoasă urare pe rețelele de socializare, alături de imagini cu fiul ducilor de Sussex.

„Îi urăm lui Archie o primă zi de naștere foarte fericită”, au scris ducii de Cambridge pe pagina lor de Instagram kensingtonroyal, alături de o poză de la botezul acestuia, în care apare alături de  toată familia.

„La mulți ani lui Archie Mountbatten-Windsor, care sărbătorește astăzi prima lui aniversare! Archie este al optulea strănepot al reginei”, este mesajul și de pe pagina oficială a familiei regale. De asemenea, postarea este însoțită de trei imagini de la botezul lui Archie.

O biografie a ducilor de Sussex va fi publicată în curând și va scoate la iveală detalii neaștiute

Ducii de Sussex nu au făcut deocamdată nicio postare pentru a marca prima aniversare a fiului lor, Archie Mountbatten-Windsor.

O biografie a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan, intitulată „Finding Freedom” (Găsirea libertăţii – n.red.), va fi lansată pe 11 august, informează marţi site-ul contactmusic.com.

 Noul volum, al cărui titlu complet este „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family”, va deveni disponibil pe plan mondial pe platforma Amazon începând din 11 august şi promite să ofere cititorilor „un portret detaliat” al cuplului princiar britanic, dezvăluind totodată „povestea adevărată” aflată în spatele deciziei ducilor de Sussex de a renunţa la calităţile lor de membri activi ai Casei Regale britanice.

“Oferind un acces unic şi scris cu participarea persoanelor cele mai apropiate cuplului, ‘Finding Freedom’ este un portret onest, direct şi dezarmant al unui cuplu încrezător, influent şi modern, care nu s-a temut să se rupă de tradiţie, hotărât să îşi creeze un nou drum departe de lumina reflectoarelor şi dedicat construirii unei moşteniri umanitare care va lăsa o amprentă profundă asupra lumii”, se arată în comunicatul editurii Harper Colins, care va lansa cartea.

Citește și: