Parcă mai ieri aflam că Meghan Markle este însărcinată și ne întrebam cum va arăta fiul prințului Harry și al americancei Meghan Markle, cu origini africane.

Și iată-l pe Archie venind pe lume, copia fidelă a tatălui său. Nici nu am apucat să ne entuziasmăm suficient la vederea lui Archie, că acesta crește pe zi ce trece. Deja are șase luni și, din spusele mamei lui, ducesa de Sussex, a început deja să meargă de-a bușilea.

Iar zâmbetul i s-a schimbat vizibil, pentru că Archie are deja doi dinți!

Dezvăluirea a fost făcută chiar de Meghan Markle, care, ca orice mamă mândră, nu a putut ține progresele odraslei sale secret.

Ducii de Sussex au participat la un eveniment, împreună cu personal militar detașat în alte zone ale lumii. Mai cu seamă prințul Harry s-a arătat extrem de empatic cu familiile în care tatăl, de obicei, e nevoit să stea departe de soție și copii, arătându-și admirația față e felul cum reușesc astfel de familii să rămână unite.

”Este incredibil de greu. Am foarte mult respect și admirație pentru oricine trebuie să treacă prin așa ceva”, a spus prințul Harry, care timp de 10 ani a lucrat în Forțele regale aeriene.

Harry însuși e nevoit să stea departe de familia sa uneori. Duminică, acesta s-a întors dintr-o vizită în Japonia.

Cât despre dezvăluirile făcute de Meghan Markle, acestea nu au fost anunțate presei, ci pur și simplu ducesa a stat de vorbă cu o mămică prezentă la eveniment. Pentru că ambele aveau copii de vârste similare, au făcut schimb de impresii. A reieșit că Meghan e la fel ca oricare altă mămică. S-a comportat extrem de natural, fără pic de aroganță sau superioritate, a povestit mama care a avut onoarea de a sta de vorbă cu ea.

Vezi și Meghan Markle vorbește în premieră despre culoarea părului lui Archie

Citește și: