Comentatorul regal Angela Levin i-a transmis un mesaj tăios lui Meghan Markle, la scurt timp după ce ducesa a anunțat că nu va participa la funeraliile ducelui de Edinburgh. Prieteni apropiați actriței americane au declarat pentru Daily Mail că Meghan „este pregătită să ierte” familia regală pentru acuzațiile de rasism pe care ea și prințul Harry le-au făcut în timpul explozivului lor interviu Oprah Winfrey, luna trecută.

Ducesa de Sussex, care susține că îl „adora pe prințul Philip” a declarat că „vrea să dea uitării problemelor” pe care le-au avut și să meargă mai departe.

Citește și: Kate Middleton a făcut publică o imagine nemaivăzută cu prințul Philip și strănepoții săi

Purtătorul de cuvânt al prințului Harry și al lui Meghan a declarat că ducesa nu va veni în Marea Britanie pentru că medicul ei i-a interzis să zboare cu avionul, având în vedere că sarcina ei e destul de avansată, dar și pentru că nu voia să devină „centrul atenției”.

După aceste zvonuri, biograful regal Angela Levin, care a scris bestseller „Harry: Conversații cu prințul despre fostul rol de senior regal”, a publicat pe Twitter ce gândește despre Meghan.

„ Dacă Meghan nu a vurt să fie centrul atenției la înmormântare, și le-a zis prietenilor ei că îl adora pe prințul Philip și că e pregătită să ierte familia regală, atunci ar trebui să tacă. În schimb, toate cele trei comentarii arată comportamentul ei superior și grandios ”, a scris Angela.

Angela Levin este deranjată de faptul că Meghan a anunțat că medicul i-a interzis participarea la înmormântare și pare extrem de grijuliu cu ducesa, dar cu toate astea o încurajează să nască acasă, în ciuda faptului că are 39 de ani și pot apărea complicații la naștere și a pierdut deja o sarcină, ceea ce i se pare o mare neglijență.

„Interesant este faptul că medicul Meghan i-a sfătuit să nu zboare din cauza situației ei (n.r. Că e gravidă), dar până acum s-a bucurat pentru ea că vrea să nască copilul acasă”, a mai adăugat biograful.

Prințul Harry s-a dus în Marea Britanie ca să fie alături de familia lui în aceste momente grele și pentru a participa la înmormântarea prințului Philip. Însă, soția lui nu a putut să-l însoțească pentru că medicul ei i-a interzis participarea la tristul eveniment, precizând că sarcina e prea avansată și s-ar expune la prea multe riscuri, deși inițial a spus că s-ar putea să vină și ea cu Harry.

Cu toate acestea, prieteni apropiați ai ducesei de Sussex au dezvăluit că de fapt motivul absenței ei ar fi altul. Meghan le-ar fi spus prietenilor că nu a vrut, de fapt, să meargă la înmormântarea prințului Philip pentru că „nu a vrut să fie centrul atenției.

Prințul Philip a murit la 99 de ani, pe 9 aprilie, și va fi înmormântat pe 17 aprilie, în cadrul unei ceremonii private la Capela Sfântul Gheorghe, din Windsor, la care vor participa doar 30 de persoane. Trupul lui neînsuflețit nu va fi depus în Londra și nicio procesiune nu va avea loc, așa cum era planificat inițial, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Ceremonia va fi însă televizată și un serviciu memorial se va ține probabil când situația provocată de coronavirus va fi ținută sub control.

Citește și: