Mândru nevoie mare (și pe bună dreptate, din moment ce are niște copii superbi!), John Travolta, deja cărunt, însă deloc lipsit de farmec, s-a lăsat fotografiat din toate unghiurile, la brațul soției sale, Kelly Preston, și al fiicei sale, Ella, de 18 ani.

Cât despre fiul său, Benjamin, de 7 ani, acesta a atras toate privirile în taiorul său elegant.

Cei patru au participat la premiera filmului Gotti, film în care joacă atât John Travolta, cât și soția sa. De altfel, Kelly este chiar soția sa în film.

John Travolta cu sotia si copiiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Instantaneele de pe covorul roșu arată că, încet – încet, Travolta trece peste pierderea fiului său, Jett, cu ani în urmă. Actorul admite că, după pierderea acestuia, viața nu mai avea sens și nu știa dacă va putea trece vreodată peste tragedie sau dacă aceasta îl va îngenunchea pentru totdeauna. Însă, spune el, Scientologia a fost cea care l-a ajutat să se vindece. Sxcientologia și fiul său cel mic, Benjamin.

John și Kelly s-au căsătorit în 1991. Ella s-a născut în 2000, iar Benjamin în 2010. Cât despre fiul lor, Jett, acesta a murit în urma unui atac vascular, în 2009, la 16 ani.

Foto: NorthFoto

Vezi și John Travolta și Tom Cruise se urăsc de moarte. Dezvăluirile incredibile ale unui fost paznic al Bisericii Scientologice

Citește și: