După ce poza lui din momentul arestării a apărut în ziare, acesta a cucerit inimile multor femei și a primit numeroase oferte să lucreze ca fotomodel, reușind să-și strângă o adevărată avere.

Astfel, de la fost deținut, Jeremy trăiește în lux acum și și-a făcut loc printre vedetele de la Hollywood. Acesta și-a părăsit familia și s-a cuplat cu Chlow Green, moştenitoarea imperiului Topshop. După doi ani de iubire, Jeremy se pare că și-a părăsit iubita pentru o româncă, cu care și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes.

Apariție neașteptată! Cel mai sexy infractor a venit la Festivalul de la Cannes, la braț cu o româncă celebră. Frumoasa brunetă a atras toate privirileSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Este vorba de Andreea Sasu,  un fotomodel de success, de origine din Pașcani. Ea a devenit celebră după relația cu designerul Phillip Plein, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Andreea a atras toate privirile la Cannes,  într-o rochie neagră, super sexy, cu decolteu adânc. Cei doi și-au făcut apariția la premiera filmului  ‘The Dead Don t Die’ și se pare că se înțeleg de minune. Superba brunetă și Jeremy s-au cunoscut pe vremea când Andreea era iubita lui Phillip Plein, iar Jeremy era fotomodel pentru celebrul designer.

Citește și: