Sondajele realizate în Marea Britanie arată că mai mult de jumătate dintre britanici vor ca următorul rege al Regatului Unit să fie prințul William, ci nu tatăl lui, prințul Charles, așa cum prevede succesiunea la tron. Însă, cu toate acestea, fiul cel mare al regretatei prințesei Diana și soția lui, Kate Middleton, nu-și doresc să ia locul reginei, în ciuda așteptărilor tuturor.

Potrivit revistei americane Globe, ducii de Cambridge s-au speriat foate tare după ce au aflat că fiul lor cel mare, prințul George, a devenit ținta grupării teroriste ISIS, iar acest lucru i-a făcut să ia o decizie neașteptată.

Prințul William vrea să-și protejeze familia

Mai exact, prințul William vrea să renunțe la tron și nu mai vrea sub nicio formă să devină rege. Se pare că pentru acesta familia e mult mai importantă a luat această hotărâre pentru a-și proteja soția și copiii.

Scotland Yard ar fi confirmat  anul trecut că a dejucat la limită un plan al grupării teroriste ISIS care încerca să-l răpească pe micul prinț George și că a efectuat mai multe arestări în acest sens. În plus,  Husnain Rashid, un susţinător al grupării radicale Statul Islamic, este judecat, în prezent, în Marea Britanie, după ce i-a încurajat militanţii fundamentalisti să comită atacuri la şcoala frecventată de prinţul George, fiul cel mare al prinţului William și al lui Kate Middleton.

Familia regală a luat măsuri extreme pentru a se asigura că prințul George este în siguranță. Potrivit TMZ, autoritățile au luat măsuri extraordinare la școala din Londra, Thomas’s Battersea, unde învață micuțul, dar și în zonele de lângă. Mai mulți ofițeri de poliție îl vor urmări pe George la fiecare pas  și la fiecare ieșire, fie că este cu mama lui, Kate, sau cu bunica sa, Carole Middleton, care are adesea grijă de el.

Citește și: E adorabil cum o alintă prințul Charles pe Meghan Markle, nora sa!

Prințul William nu-și dorea să ia locul tatălui său

Mai mult, autorul regal Gill Knappett anunțase încă de la începutul anului că William nu se grăbește deloc să ocupe această funcție, cu atât mai puțin înaintea tatălui lui, care s-a pregătit întreaga lui viață să devină rege.

„Prințul William nu-și dorește să ocupe tronul prea curând. Însă, ca și tatăl lui, William va avea o domnie foarte scurtă față de cea a bunicii lui. El a spus că nu își dorește deloc să preia regatul mai devreme”, a declarat Gill, la începutul anului.

Citește și: