Tată ducesei de Sussex face dezvăluiri neașteptate despre fiica lui. Acesta a spus în emisiunea „Good Morning Britain” că va deveni în curând bunic. El a declarat  în primul interviu, dat după operația pe inimă, că Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, își dorește de foarte mult timp să-și țină propriul copil în brațe.

„Ea își dorește de foarte mult timp un copil. Și acum că l-a întâlnit pe Harry și îl iubește așa mult, va deveni mamă curând”, a spus bărbatul, în vârstă de 73 de ani.

Thomas a precizat că Meghan nu ar fi încă însărcinată, dar ea și Harry sunt pregătiți ca acest lucru să se întâmple cât mai curând și să facă marele anunț.

Informația a fost confirmată și de ducesa de Sussex, care a dezvăluit că își dorește fetiță și că deja a cumpărat un cadou pentru ea, pe care vrea să i-l ofere când va fi mai mare.

Thomas Markle regretă că nu a fost la nunta fiicei lui

Tatăl soției prințului Harry a mai dezvăluit în cadrul emisiunii că în momentul în care Harry i-a cerut mâna fiicei lui, el i-a impus o singură condiție. Și anume, să nu ridice niciodată mâna la fata lui.

Tatăl lui Meghan Markle a vorbit și despre cel mai mare regret pe care îl are din cauza absenței sale de la nunta regală. Thomas a dezvăluit că fiica sa a plâns când a anunțat-o că nu va putea veni în Marea Britanie. El a urmărit întrega ceremonie dintr-un spital din Statele Unite, unde a suferit și operația la inimă. „Ea a fost frumoasă. Am plâns puțin când am văzut-o. Am fost foarte mândru și nu puteam să văd ceva mai frumos toată viața mea. Întreaga lume se uita la fiica mea. Lucrul cel mai trist acum este că sunt doar o notă de subsol în unul dintre cele mai importante momente din istorie, în loc să fiu un tată care își duce fiica la altar”, a spus acesta.

Citește și: