Frumoasa actriță și-a întristat fanii cu vestea tristă pe care a dat-o anul trecut, în luna februarie. Deși recent când a fost surprinsă de paparazzi, la o sesiune de cumpărături cu mama ei, Shannen nu arăta deloc bine și fanii erau extrem de îngrijorați pentru ea. Cu toate acestea, celebra Brenda a uimit pe toată lumea cu anunțul ei acum. Actrița a postat pe Instastory, în urmă cu puțin timp, un filmuleț în care a dezvăluit că a plecat în Canada, pentru un nou film, și se află timp de 14 zile în carantina.

shannen-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Sunt în Canada pentru că încep un film nou aici și stau în carantină timp de 14 zile. Mi se pare că stau parcă de un an sau doi”, a spus actrița.

Cu toate acestea, ea a zis că profită de cele 14 zile de carantină obligatorie pentru a avea grijă de corpul ei și că va face exerciții pentru a-și tonifia corpul.

Anunțul actriței i-a uimit pe fani, care nu se așteptau ca starul de la Hollywood să fie în stare să facă față unor ore lungi petrecute pe platourile de filmare și s-au arătat extrem de îngrijorați pentru ea.

Actriţa americană Shannen Doherty a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală, în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie a anului trecut. Shannen Doherty a mai fost diagnosticată cu cancer în anul 2015, care a intrat în remisie după doi ani de tratamente puternice. Însă, anul trecut, boala a recidivat în mod agresiv și a precizat că nu știe câte zile mai are de trăit.