Dani Oțil pare foarte fericit de când formează un cuplu cu Gabriela Prisăcariu, care îl va face în curând tătic de băiețel. Cei doi se pregătesc de nuntă, iar iubita lui îl trece prin tot felul de teste, pe care se pare că le cam pică. Imaginile făcute publice de matinalul de la Antena 1 i-au amuzat teribil pe internauți.

Dani Oțil a și-a făcut fanii să râdă în hohote, luni dimineață, după ce a postat un video amuzant. Matinalul este practic interogat de iubita sa Gabriela Prisăcariu, iar întrebările ei îl pun într-o situație „inconfortabilă”.

Curioasă de programul viitorului ei soț, în privința curselor de mașini după care este înnebunit, Gabriela îl întrebă pe Dani când va mai fi nevoit să plece din București, în următoarea perioadă.

Prezentatorul TV îi răspunde logodnicei sale, spunându-i cu exactitate zilele în care va fi plecat pentru că va avea raliuri, dar la un moment dat este întrerupt de superba blondă, care îl întreabă scurt: „În ce lună sunt?”.

Bulversat, Dani se schimbă la față, iar logodnica lui continuă pe un ton ironic: „Da, în ce lună sunt gravidă?”. Vedeta a lăsat de înțeles că nu știe, a luat pisica familiei și a părăsit camera, iar pe imaginile din filmuleț, Dani a scris: „Cred că am divorțat”, spre amuzamentul fanilor.

Videoclipul a strâns într-un timp foarte scurt un numărăr impresionată de comentarii: „Așa suntem noi toți!”, i-a scris un fan lui Dani pentru a îl încuraja.

Având în vedere că Gabriela va naște în august, cele două vedete și-au propus să se căsătorească înainte de acest moment. Așa că pregătirile sunt în toi! Prezentatorul TV a fost nevoit să aducă toate actele necesare pentru căsătorie, însă a avut parte de o nedumerire.

Dani Oțil n-a înțeles însă rostul anumitor formalități. Și anume de ce trebuie să facă și analize. „M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor și îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naștere și altele.

Nu am înțeles de ce îți trebuie analize. Uite câți bolnavi căsătoriți sunt printre noi!”, a mărturisit Dani Oțil în această dimineață.

La începutul anului trecut, pe când se aflau în vacanță, departe de țară, Dani Oțil a făcut marele pas. ”Matinalul” și-a cerut iubita în căsătorie pe o plajă din Mexic.

Citește și:

Oana Roman, cu sinceritate despre depresie. De când suferă de așa ceva și ce face ca să o țină sub control: ”Este importantă credința și rugăciunea, dar…”

Meghan Markle, o nouă imagine cu burtica de gravidă. Cum a apărut într-o înregistrare video