Vedeta TV trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Are o căsnicie fericită și o familie superbă, pe care se pare că și-o va mări în curând. Roxana Ciuhulescu a postat un mesaj cu subînțeles pe social media în care lasă  de înţeles că ar fi din nou însărcinată, iar reacțiile fanilor au apărut imediat.

„Suntem fericiți să vă anunțăm că…ne-am bucura să mai așteptăm un copil. Să aveți o primăvară frumoasă!” a scris Roxana Ciuhulescu pe pagina sa de socializare, la o poză cu ea și soțul ei.

Mai mult de atât, mesajul postat de Roxana a venit însoţit şi de o fotografie în care parcă dădea de înţeles că este din nou însărcinată, şi asta datorită poziţiei în care stătea.

Roxana Ciuhulescu este ținută în brațe de soțul ei, care, de altfel, îi pune mâna pe burtă. Cu toate acestea, vedeta susține că nu este încă însărcinată, dar și-ar dori.

Roxana are deja doi copii, o fetiţă din prima căsnicie cu Mihai Ivănescu, şi un băieţel cu actualul soţ, care a venit pe lume chiar de ziua de naştere a acestuia, în iulie anul trecut.

 

Citește și: