Gina Pistol( 40 de ani) a făcut nou declarații despre perioada prin care trece. Ea a făcut dezvăluiri despre sarcină, dar și unde vor petrece sărbătorile ea și Smiley.

Frumoasa blondă a mărturisit că sarcina a venit la cel mai potrivit moment, pentru că e convinsă că în urmă cu cinci ani nu ar fi fost pregătită să devină mamă, acum fiind cea mai bună varianta a ei. .

„M-am schimbat, probabil în urma cu cinci ani nu eram pregatită să devin mamă. Acum pot să spun că sunt cea mai bună variantă a mea”, a declarat Gina pentru Neatza.

Gina-PistolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Vedeta de la „Chefi la cuțite” a mărturisit că este foarte fericită și că ea și Smiley pregătesc deja venirea micuței lor și au început amenajarea camerei ei.

„Ne-am apucat să amenajăm camera fetiței și totul este cu susul în jos. N-ați vrea să îmi vedeți casa acum”, a spus Gina.

Vor petrece ultimul Crăciun în doi

Superba blondă a dezvăluit că dacă în anii trecuți, ea și Smiley plecau în vacanță în locuri exotice în perioada sărbătorilor, dar anul ăsta vor să petreacă ultimul Crăciun în doi acasă.

Gina Pistol mai are foarte puțin până ce își va strânge fetița în brațe. Ea va intra în curând în trimestrul 3 al sarcinii și le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă.

„Mai am puțin și intru în cel de-al treilea trimestru de sarcină. Și a început să-mi dea cu somn. Dacă nu închid ochii cinci minute, e grav. Se spune că al doilea trimestru pentru o femeie însărcinată e un fel de vacanță. Al treilea, cică, e «magic». Trebuie să mă pregătesc!”, povestește Gina într-o postare în Social Media. ”Am ajuns acasă și, pe o scară de la 1 la 10 sunt leșinată de 15. Ca să înțelegeți nivelul la care am ajuns. Și stați să vedeți ce am găsit”, a mărturisit Gina, dezvăluind că a început să pregătească camera fetiței.

Citește și:

Scandal uriaș între Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu la tribunal. Artista a fost dată afară din sala de judecată

Cum arată Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”,la o lună după ce a fost bătută într-un magazin