Tom Parker, în vârstă de 33 de ani, are din nou motive să zâmbească. El a anunțat că medicii i-au dat vești bune în urma investigațiilor pe care le-a făcut de curând.

”Tumora pe creier este stabilă și sub control. Am lacrimi în ochi. Tumora pe creier este sub control. Am primit rezultatele ultimelor investigații și sunt încântat să vă spun că e stabilă. Nu ne-am fi putut dori ceva în plus. Suntem în culmea fericirii.”, a scris artistul pe rețelele sociale, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa și de cei doi copii ai lor.

tom parker si fmailiaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Tom Parker a anunțat în luna septembrie că a fost diagnosticat cu o tumoră de gradul patru pe creier. El a făcut anunțul pe Instagram: ”Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament”.

Cântărețul Tom Parker, care a făcut parte din formația The Wanted și a devenit cunoscut cu hitul Glad You Came (2012), a declarat atunci într-un interviu pentru OK! Magazine: „Simțeam că ceva nu este în ordine, dar nu m-am gândit nicio secundă că ar putea fi ceva de genul ăsta. Doar la asta mă pot gândi acum”.

El a făcut radioterapie și chimioterapie, pentru a încerca reducerea în dimensiuni a tumorii și deși speranța de viață pentru cei care au genul ăsta de tumoare este de maximum 18 luni, artistul este în stare stabilă și se simte bine.

Tom Parker are o relație de mai mulți ani cu Kelsey Hardwick, iar în iulie 2018 ei s-au căsătorit. De asemenea, Tom Parker și au împreună doi copii – o fiică, Aurelia Rose, de aproape trei ani și un băiat Bodhi, născut anul trecut, la scurt timp după ce a anunțat că e bolnav.

Citește și:

Starea de sănătate a lui Celine Dion, mult mai gravă decât se credea. Anunțul cutremurător făcut de una dintre rudele artistei

Irina Loghin, despre băutura bizară pe care o consumă pentru a se menține în formă, la 82 de ani. A spus toată rețeta