Actrița și cântăreața mexicană și celebrul producător muzical Tommy Mottola au uimit pe toată lumea cu mesajele lor pe rețelele de socializare, făcute chiar în ziua în care au sărbătorit 19 ani de la nunta lor. Cei doi au postat imagini de la nunta lor și și-au făcut adevărate declarații de dragoste, reușind să uimească pe toată lumea și să atragă imediat admirația tuturor pentru iubirea puternică pe care și-o poartă. Au doi copii minunați, iar iubirea lor pare că devine mai frumoasă și mai solidă pe zi ce trece, iar artista a vrut să afle toată lumea cât de iubită și de fericită este alături de soțul ei.

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar par la fel de  îndrăgostiți ca în prima zi. Drept dovadă stau cuvintele minunate pe care și le-au transmis cei doi.

”Am sărit amândoi de mână în acest vis cu multe iluzii și multă iubire! Astăzi sărbătorim cu copiii noștri măreția iubirii! Ce aventură minunată! Bucuroasă că sărbătoresc încă un an cu tine, Tommy Mottola! Aniversare fericită pentru cei 19 ani, iubirea mea”, a scris Thalia.

Nici Tommy nu s-a lăsat mai prejos, iar cuvintele pe care i le-a spus frumoasei lui soții, ar putea să stârnească invidia oricărei femei.

‘Aniversare fericită, Thalia! În urmă cu 19 ani Dumnezeu mi-a adus un înger… Și mi-a schimbat viața pentru totdeauna. În fiecare zi, ea e sursa mea de inspirație, lumina mea, motivația mea și unica și singura iubire a vieții mele…Sunt atât de recunoscător și norocos să am o persoană atât de specială și de frumoasă ca soția mea”, a scris și Tommy.

Fanii celor doi s-au arătat impresionați de iubirea pe care și-o poartă cei doi, chiar și după atâția ani de căsătorie.

Citește și: