După doi ani de pandemie, artistul nu doar că și-a lansat melodie nouă, dar a anunțat când va începe și turneul.

„Plecăm în turneu după doi ani de zile, sunt opt orașe, începem poimâine și terminăm pe 17 aprilie. Brașov, Craiova, Galați, Constanța, Timișoara, Oradea etc”, a spus Ștefan Bănică Jr.

„Piesa asta (n.red. Patru zile) este radiografia unei relații, dar nu e cazul meu. Nu pot să îți dau răspunsul ăsta (n.red. dacă a avut o relație în care a dat inelul rapid), dar am prieteni care au pățit povestea asta, ca în patru zile oamenii să își schimbe viața radical. Piesa ne-a prins pe toți, e scrisă de mine, iar refrenul te prinde repede.

Deși mulți au scris că relația dintre el și Lavinia Pârva ar fi pe butuci, acesta a mărturisit că cei doi au o căsnicie foarte fericită, iar venirea micuțului Alexandru le-a completat perfect familia. Mai mult, artistul a mărturisit

„Cred că cel mai important lucru din aceşti aproape 10 ani este faptul că am trecut împreună şi prin bune, și prin rele, iar lucrurile astea întăresc o relaţie. Nu-mi dau seama dacă ne-am schimbat neapărat unul pe celălalt, dar ţinem cont unul de celălalt.

Dacă vrei, mai degrabă ne-a schimbat venirea pe lume a lui Alexandru, care a adus cu el un nou univers, în care trăim toţi trei. Acum 10 ani nu-mi închipuiam că o să trăim în universul lui Alexandru. (zâmbește). Ne facem planuri de viitor, dar, în acelaşi timp, suntem conştienţi că unele dintre ele e posibil să nu fie realizabile, ţinând cont de contextul vremurilor actuale.

Relaţia noastră e construită pe încredere şi libertate. Eu merg pe premisa că nimeni nu poate pierde pe nimeni, pentru că nimeni nu deţine pe nimeni. Aşa că ne iubim necondiţionat”, a declarat Ștefan Bănică Jr., pentru Viva.

Lavinia Pîrva l-a cunoscut pe Ștefan Bănică în anul 2011, atunci a participat la concursul „Dansez pentru tine”. Relația celor doi s-a oficializat în 2013, iar în 2017 s-au căsătorit în secret în Bulgaria. În mai 2019, Lavinia a devenit pentru prima dată mamă, aducând pe lume primul copil al ei și al lui Bănică, un băiețel, pe nume Alexandru.