În urmă cu nouă ani, Petre Roman şi Silvia au ţinut prima pagină a tabloidelor după ce şi-au anunțat nunta. La acea vreme, fostul premier era căsătorit, iar soţia sa, Mioara Roman nu a primit cu uşurinţă vestea. Cu toate acestea, ei s-au căsătorit în vara lui 2009 și, de atunci, cei doi au un mariaj fericit și par că se iubesc ca în prima zi, fiind părinții unui băiețel superb, Petruș (11 ani).

Silvia (48 de ani) a mărturisit că nu regretă deloc faptul că a devenit mamă la aproape 40 de ani. „Din momentul în care el a venit în viața noastră și am devenit mămică, pentru mine s-a schimbat totul. Așa ceva frumos nici nu îmi imaginam. Așa o mare bucurie pe care ne-a dat-o Dumnezeu”, a povestit Silva.

Mai mult, Silvia a pregătit acum o surpriză pentru fani și a anunțat în emisiunea „Vorbește lumea că își lansează un nou videoclip. Acesta este filmat la Sinaia, și în el apare și soțul ei.

„Am finalizat un proiect muzical. E un cântec foarte frumos de dragoste. E un dar muzical pentru fanii mei. Acolo îl vor putea asculta și vedea. Am filmat la Sinaia împreună. Cu o zi înainte m-am gândit că merg la Sinaia și mi-a zis: „nu vrei să te însoțesc?” Și am spus: „da, cum să nu?!”. Și atunci mi-a venit ideea că iubirea mea trebuie să fie cu mine în acest clip frumos”, a mai spus artista.

Tatăl Oanei Roman a dat din casă și a vorbit deschis și despre căsnicia lui cu Silvia. El mărturisit că este o fire romantică și este atent la detalii, deși nu a arătat acest lucru.

„Lipsa mea cea mai grea în raport cu Silvia e că nu îi aduc flori întotdeauna, iar e foarte sensibilă la flori. Foarte des îi aduc, dar nu suficient de des”,a spus Petre în cadrul emisiunii TV.

98178357_1753784304763226_4636516409776537600_oSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Silvia Chifiriuc a mărturisit că Petre Roman recuperează la capitolul flori când îi culege flori sălbatice în drumurile montane. „Recuperează când mergem pe munte. Are el un gest atât de drăguț și de delicat și vine cu buchețelul de flori, sunt culese din iubire, gingașe”, a mărturisit Silvia Chifiriuc.

Mai mult, cei doi au vorbit și despre fiul lor, dezvăluind că adolescentul este pasionat de tenis.

„Petrus are 11 ani, e în perioada testelor. Nu prea îi place lui școala online, dar se străduiește să facă față acestei situații. Merge la munte, dar în ultima vreme mai puțin. Mergem la pădure, în schimb. Pasiunea lui e tenisul. Vocația există, trebuie să o descoperi. Face tenis de doi ani. E talentat, isteț și iscusit. Încă nu îmi dau seama care e vocația lui”, a spus artista la Vorbește lumea. „Nu suntem la fel. Ne mai ciondănim din privința asta pentru că ne dorim ca lucrurile să iasă foarte, foarte bine. Mami îl răsfață într-un hal fără de hal, îl răzgâie, iar eu trebuie să fiu ăla mai rău”, a spus si Petre Roman.

„Oricum, este mai bine așa, pentru că există un echilibru. El știe că la tati nu se poate chiar orice”, a adăugat cântăreața.