Frumoasa actriță nu mai vrea să fie star de televiziune, potrivit Radar Online, anunțând că renunță la actorie. Mai mult, ea a dezvăluit și motivul pentru care a luat această decizie, potrivit apropiaților.

„Shannen a decis să renunțe la actorie pentru o carieră în spatele camerei de filmat. Ea deja a produs și a regizat câteva filme de-a lungul anilor, dar acum vrea să facă numai asta”, a declarat un prieten al actriței.

Citește și: Anca Serea are o boală de care suferă de ani buni. Merge săptămânal la spital. Din păcate, și copiii au moștenit-o

Boala a intrat remisie în aprilie 2017

Doherty se recuperează după o luptă cumplită cu cancerul la sâni. Starea ei de sănătate se îmbunătățește de la o zi la alta și își recapătă puterea, iar starul american susține că este nerăbdătoare să înceapă următorul capitol din viața ei. Faptul că a învins cancerul consideră că are o nouă șansă la viață și abia așteaptă să-și demonstreze ei că este bună și în spatele camerei. Are o grămadă de ei și e foarte entuziasmată”, a mai spus sursa.

Actrița a regizat deja trei episoane din serialul ”Charmed” și acum speră să obțină cât mai multe proiecte.

Shannen Doherty (47 de ani), actriţa care a interpretat-o pe Brenda în popularul serial „Beverly Hills 90210”, s-a luptat timp de doi ani cu o formă severă de cancer la sân. Ea a fost diagnosticată cu cancer la sân în februarie 2015, iar în mai puțin de un an, tumoarea i s-a extins și în sistemul limfatic. Boala a intrat în remisiune din 28 aprilie 2017, iar actrița a trecut prin noi operații pentru reconstrucția sâniilor. De când a primit minunata veste, Shannen s-a schimbat total.

Citește și: