Regina nu se va mai întoarce la palatul Buckingham anul acesta, potrivit ziarului britanic Sunday Times. De obicei, suveranul britanic stătea la castelul Balmoral în fiecare vară în luna august, iar în toamnă se întorcea la Buckingham, însă anul acesta nu se va întâmpla așa ceva.

Elisabeta a II-a se va muta la sfârșitul verii în schimb la castelul Windsor. Monarhul și prințul consort Philip au părăsit Londra și s-au izolat la castelul Windsor încă din martie, optând să se izoleze aici din cauza coronavirusului.

Castelul Windsor va deveni astfel reședința oficială a reginei până când regina va decide că se poate întoarce la Londra să-și îndeplinească îndatoririle regale în siguranță.

De asemenea, regina a redus la minim numărul de angajați care să se ocupe de palatul Windsor pentru a diminia riscul ca ea și prințul Philip să se infecteze cu COVID-19. Palatul Buckingham nu a anunțat o dată oficială la care regina se va întoarce la Londra, dar cu siguranță nu se va întâmpla mai devreme de 2021.

Chiar dacă vrea să rămână izolată, Suverana continuă să muncească, refuzând însă de la începutul pandemiei să mai facă vizite oficiale.

Regina, în vârstă de 94 de ani,a fost recent fotografiată la castelul Balmoral, unde a fost surprinsă în timp ce se plimba alături de doi dintre nepoții ei: Lady Louise Windsor (16 ani) și James, Viscount Severn (12 ani). Copiii au ajuns în Scoția ccu părinții lor, prințul Edward și contesa de Wessex, lor alăturându-se și prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, cu care s-a căsătorit în 2018.

Citește și:

Metoda prin care Larisa a început să se răzbune pe Alin Oprea: „Fericirea mea a fost cea mai mare tragedie”

Un actor celebru a pus ochii pe Lidia Buble. Ce i-a transmis starul?