Cântăreața Sarah Harding, membră a trupei Girls Aloud, le-a dezvăluit fanilor că, din păcate, Crăciunul din 2020 probabil va fi ultimul din viața ei, ea luptându-se cu un cancer la sân foarte agresiv. În ciuda tratamentelor de chimioterapie intense din ultimele opt luni, cancerul i s-a extins acum și la coloană.

Artista, în vârstă de 39 de ani, și-a povestit întreaga luptă împotriva cancerului în noua ei carte, intitulată „Hear Me Out”, ce a fost publicată sâmbătă de Times.

„În decembrie, doctorul mi-a zis că probabil Crăciunul care urma să vină va fi probabil ultimul. Am ajuns la stadiul în care nu știu câte luni mi-au mai rămas de trăit”, a explicat Sarah.

Sarah ia în considerare în prezent opțiuni de tratament pentru cea de-a doua tumoare de la baza coloanei vertebrale. Cu toate acestea, ea nu dorește să se supună radioterapiei, pentru că acest lucru ar însemna și că-și va pierde părul.

sarah-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Deși știe că unii ar putea considera acest lucru „zadarnic”, Sarah susține că, dacă mai are doar câteva luni, nu merită să-și piardă părul.

Citește și: Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle

Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol după ce au devenit părinți: „Este minunată”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Sarah Harding (@sarahnicoleharding)

După ce s-a confruntat deja cu trauma de a-și pierde sânul și de a fi prea bolnavă pentru a avea o reconstrucție – ceea ce a lăsat-o incapabilă să se uite în oglindă – Sarah vrea să-și păstreze părul blond.

„ Nu vreau să simt că îmi voi petrece timpul care mi-a mai rămas ascunzându-mă. Încerc să trăiesc și să mă bucur de fiecare secundă din viața mea, indiferent de cât mi-a mai rămas”, a mai spus Sarah.

De asemenea, ea nu vrea un prognostic exact și nu vede de ce ar dori cineva să știe asta.

În loc să se gândească la câte luni i-au mai rămas, Sarah vrea să profite din plin de timpul pe care îl mai are. Ea a mărturisit pe contul de Instagram că și-a scris cartea între vizitele la spital și tramente.

Citește și:Prințul William sare în apărarea lui Kate. Ce spune despre acuzațiile făcute de Meghan Markle

Sarah Harding a descoperit că are cancer în vara anului trecut

Frumoasa cântăreață a dispărut brusc de pe rețelele de socializare de ceva timp, unde era foarte activă, și multă lume întreba ce se întâmplă cu ea. După luni bune de absență, artista, în vârstă de 38 de ani, a revenit cu o nouă postare, la sfârșitul lunii august, anul trecut, în care anunța că a fost diagnosticată cu cancer mamar.

„Bună, tuturor, sper că sunteți toți în siguranță și bine în aceste timpuri nesigure. Nu am mai postat aici de foarte mult timp, mulțumesc tuturor celor care au încercat să dea de mine, a contat enorm pentru mine. Acum simt că a venit timpul să împărtășesc cu voi ce mi se întâmplă.

Nu există o modalitate ușoară de a anunța acest lucru și, de fapt, nici măcar nu -mi vine să scriu asta, dar asta este. La începutul acestui an am fost diagnosticat cu cancer de sân și acum câteva săptămâni am primit veștile devastatoare că cancerul a avansat alte părți ale corpului meu.

În prezent, fac ședințe de chimioterapie săptămânale și mă lupt cât de mult pot cu boala. Știu că acest lucru ar putea fi șocant să-l citiți pe social media și nu asta este intenția mea.

Dar săptămâna trecută s-a menționat pe online că am fost văzută în spital, așa că acum simt că este momentul să le spun oamenilor ce se întâmplă și acesta este cel mai bun mod în care pot să mă gândesc să fac acest lucru”, a scris Sarah în august.

Fanii și prietenii artistei, cât și fostele colege de trupe sunt devastate de anunțul lui Sarah. Cântăreața, în vârstă de 39 de ani, a devenit faimoasă în 2002 cu formația cu Girls Aloud.

Foto: Profimedia/ Intsragram

Citește și:

Andreea Marin, dezvăluiri șocante după ce a pierdut două sarcini: ”Șansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească”

Primele imagini cu Smiley și Gina Pistol după ce au devenit părinți: „Este minunată”