Până acum, timp de opt ani, fetele au fost colege și au învățat la o școală privată, pentru care realizatorul de radio plătea o avere. Însă, odată cu începerea liceului, Cezara și Mara nu au ales același drum, spre surprinderea tuturor, mai cu seamă a părinților.

Jurnalistul a declarat în nenumărate rânduri că educația fetelor sale este foarte importantă, motiv pentru care plătește oricât este nevoie.

Are însă încredere în ele și în deciziile lor, așa că s-a văzut, cumva, pus în fața faptului împlinit de îndată ce Cezara și-a spus dorința.

Concret, aceasta nu a mai vrut să studieze la școala privată, alegând să meargă la un liceu de stat.

Mihai Morar a făcut o postare pe rețelele sociale, în care apare alături de fetele lui, în prima zi de școală, însă în locuri diferite, din moment ce fetele sale nu vor mai fi colege. Cezara a ales un liceu de stat, Colegiul Național Sfântul Sava, iar Mara a vrut să rămână la instituția privată unde a studiat până acum, Olga Gudynn Int’l School.

“ZIUA ÎN CARE INIMA MEA S-A ÎMPĂRȚIT ÎN 3 LOCURI DIFERITE… Felicitări, Cezara, pentru că ai ales ceva nou: Colegiul Național SFÂNTUL SAVA!

Felicitări, Mara, pentru că ai ales să rămâi “acasa”, la @olgagudynnintlschool! Roua, ai două surori minunate! Să-ți fie exemplu! Ai ce invăța de la ELE! Vă iubesc infinit!❤️❤️❤️”– este textul scris de mama lor, Gabriela, astăzi, în prima zi de școală, îl simt la fel, îl semnez și nu mai adaug nimic. ❤️❤️❤️„, este mesajul transmis de Mihai Morar, pe rețelele sociale.

Mara a ramas la aceeasi scoalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Mihai Morar are fete de liceu!

La terminarea clasei a VIII-a, același părinte emoționat scria pe rețelele de socializare: „COPII LAUREAȚI & PĂRINȚI ÎNLĂCRIMAȚI 👩🏻‍🎓👩🏻‍🎓Aceste imagini îi pot afecta emoțional pe părinți.
Astăzi, pentru Mara și Cezara, a sunat „ultimul clopoțel” al gimnaziului.

Nu știu ce să vă zic despre noi, părinții lor, dar au avut fetele astea șansă de niște dascăli în ăștia 8 ani… de-mi vine să le fac grup statuar… De fapt, nu mă pricep să sculptez. Ei sunt sculptorii! Îi vedeți în poze. Știți, Brâncuși a zis că el nu sculptează pasărea, ci zborul. Așa au fost ei pentru Mara și Cezara. Nu au modelat niște copii, le-au modelat calea…

Doresc fiecărui părinte ca în calea copilului lor să întâlnească niște dascăli precum Oana, Raluca, Diana, Alin sau Jack…

De aia suntem înlăcrimați. De fericire. Și din recunoștință.”, a transmis Mihai Morar pe pagina lui de Facebook.

Vezi și Gemenele lui Mihai Morar au terminat clasa a opta: „Doi dintre copiii mei nu mai sunt copii”. Imagini de la absolvire cu Mara și Cezara dar și Mihai Morar, moment rar în care vorbește despre soția sa, Gabriela, după 16 ani de căsătorie: ”Femeia este cea inteligentă în relație”

Citește și:

Detalii despre starea de sănătate a actriței Shannen Doherty, care are cancer în fază terminală. Cel mai bun prieten al ei a spus tot adevărul

Marina Voica nu regretă că nu a avut copii și acum a explicat și de ce: „M-ar fi ucis chestia asta”