Ducii de Sussex vor deveni părinți a doua oară la începutul verii, iar Meghan e hotărâtă să o aducă pe lume pe fetița lor acasă, în vila lor de lux din Montecito, Santa Barbara, SUA.

Meghan (39 de ani) vrea să respecte planul inițial pe care l-a avut și cu Archie, pe care a vrut să-l nască la reședința lor Frogmore Cottage, înconjurată de moașe. Însă a fost nevoită să meargă la spital să nască, pentru că Archie a venit pe lume cu o săptămână mai târziu decât termenul inițial, în mai 2019.

„Planul lui Meghan era să-l nască pe Archie acasă. (…) În cele din urmă, doctorii ei au sfătuit-o să meargă la spital și tot ce a interesat-o a fost să-l nască pe Archie, în siguranță. Dar acum au o vilă superbă în California, este un cadru frumos pentru a-i da naștere fetiței ei”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Cel de-al doilea copil al ducilor de Sussex se va naște în SUA. Dacă Meghan va fi nevoită să meargă la spital în Santa Barbara, cu siguranță va merge la Cottage Hospital.

Cu toate acestea, Meghan a fost aspru criticată de fani. Având în vedere istoricul ei medical, faptul că a avut probleme și la prima naștere și că a suferit un avort spontan, aceștia consideră că Meghan riscă cu decizia ei de a naște acasă și își pune viața în pericol.

Harry şi Meghan au investit 14,7 milioane de dolari. Vila are nouă dormitoare, 16 băi, piscină, spa, sală de cinema şi o casă de oaspeţi şi este situată în Montecito, California. Iniţial a fost listată la preţul de 27 de milioane de dolari, dar preţul final a fost de 14,7 milioane $. Ei au mai multe celebrități ca vecini printre care Oprah Winfrey, Cameron Diaz sau Ellen DeGeneres.

Citește și:

Magda Vasiliu, mesaj emoționant: „Nu mă pot întoarce în România”

Mamă și fiu. Îi recunoști? ”Este rodul rugăciunii din 24 decembrie 1992!”