Loredana a reușit anul trecut să câștige X Factor cu artistul italian Nick Casciaro. Cei doi s-au bucurat din plin de victoria lor și chiar s-a legat între ei o frumoasă prietenie și o colaborare profesională de succes.

Apropierea dintre Loredana și Nick a iscat un val de controverse în showbiz, mulți fiind convinși că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie și chiar că s-ar fi iscat o idilă. Acum, ei au mărturisit unde s-au dus și ce fac în Italia. Cei doi se află la lacul Como, lângă Milano, și au mers acolo pentru a înregistra niște melodii noi.

nick si loreeeeeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Anunțul a fost făcut chiar de Loredana, care le-a răspuns fanilor într-o sesiune de întrebări și răspunsuri. Artista le-a mărturisit fanilor că au mers în Italia pentru a înregistra noi melodii și că lucrează la un nou album.

Nick e topit după iubita lui

Cei doi au reușit să pună punct definitiv și zvonurilor că ar avea o idilă. Și asta, pentru că Nick a dezvăluit că după ei la lacul Como a venit și iubita sa, care astfel s-a cunoscut, în sfârșit, cu Loredana, fiind pentru prima dată când sunt surprinse împreună. Artistul italian le-a filmat alături de el, în timp ce au ieșit la o sesiune de shopping.

În plus, el și-a filmat iubita și la micul dejun, iar înregistrarea video i-a topit pe internauți, pentru că acesta pare foarte îndrăgostit de partenera lui, Mary Sacchi, cu care se mândrește foarte tare.

Mai mult, dacă în ultima vreme, mulți au scris că Lori ar fi divorțat că Andrei Boncea, cu care e căsătorită de 25 de ani, artista le-a dat peste nas tuturor, iar zilele trecute s-a afișat cu soțul ei într-un restaurant din București, unde a cântat împreună cu Nick. Cei doi au stat împreună la masă și le-au dovedit tuturor că formează un cuplu în continuare și se înțeleg de minune.

Lui Nick și Loredanei le merge din plin. Astfel, cei doi nu vor sta foarte mult în țara italianului, având în vedere că trebuie să se întoarcă în România destul de repede, pentru că sâmbătă cei doi au concert într-un restaurant din București.

Citește și:

Loredana Groza și Nick Casciaro au plecat împreună în Italia. Cum s-au filmat în aeroport

Imaginile făcute publice de iubita lui Nick Casciaro după ce artistul s-a întors în Italia

Loredana Groza și Nick Casciaro au vorbit pentru prima dată despre relația lor. Ce se întâmplă între ei?

Prima reacția a iubitei lui Nick Casciaro după apariția imaginilor cu el și Loredana