Îndrăgitul artist și mama fetiței lui nu au vrut să mai amâne momentul, pentru că Anastasia împlinește luna aceasta șase luni. Vârciu a anunțat însă că acum au făcut totul într-un cadru restrâns, însă petrecerea pentru botezul micuței va avea loc când se va mai încălzi afară, pe 19 mai.

Alături de Liviu și Anda Călin au fost duminică doar rudele și câțiva prieteni apropiați. Artistul a povestit că Anastasia nu a plâns aproape deloc la slujba de creștinare, ce a durat aproximativ 30 de minute.

Anunțul făcut de Liviu Vârciu după botezul fiicei lui și a Andei CălinSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și:Brad Pitt a rupt tăcerea și a vorbit pentru prima dată despre viața lui sentimentală. Ce spune despre Jennifer Aniston

Petrecerea de botez va avea loc pe 19 mai

„Puține emotii, deloc nu a plâns. A stat cuminte ca și familia, ca să nu zic ca și taică-su, se aseamănă cu familia. Asta a spus părintele că e singurul copil pe care l-au avut în biserica care a zâmbit. Am avut emoții, dar am trecut peste ele. Pe 19 mai va fi petrecerea de botez, fetița face luna asta 6 luni și nu am vrut să mai așteptăm până atunci, de aceea am făcut acum ceva mai restrâns. Am zis să nu mai așteptăm. Azi-noapte a plâns foarte mult fetița.”, a declarat Liviu Vârciu pentru Antena Stars.

Liviu a precizat că Anda Călin a avut însă  cele mari emoții și nici nu a putut să doarmă în noaptea dinainte de eveniment. „Eu nu am dormit, asta vrea să spună. A plâns foarte mult Anastasia.  El îi face băiță, eu îi schimb scutecele. Câteodată când nu sunt acasă, o mai schimbă și el”, a mai spus Anda Călin. „E o bucurie şi ne umple casa şi inimile fetița noastră, dar este și un stres, dar mai mare e bucuria”, a mai spus Vârciu.

Artistul și iubita lui și-au ales ca nași pentru micuță niște prieteni foarte buni, despre care Vârciu a precizat că vor fi și nașii lor de cununie, în cazul în care se vor căsători. „Nașii sunt niște prieteni foarte buni, pe care îi știm de foarte mulți ani. Sunt tineri. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători”, a spus Liviu, precizând că își dorește foarte tare și un băiețel. „Îmi doresc foarte tare și un băiețel. Nu l-am programat, cum vrea Dumnezeu. Nici pe Anastasia nu am programat-o”, a mai spus Liviu.

 

Citește și: