Lety a jucat alături de Fernando Colunga și interpreta rolul unei tinere oarbe care se îndrăgostește de un bărbat bogat și trebuie să înfrunte multe ostacole pentru a fi fericită.  Însă, la 21 de ani atunci, după o carieră de succes, actrița, în vârstă de 47 de ani, a anunțat că se retrage și nu mai are nicio intenție să se întoarcă pe micile ecrane.

Leticia a explicat că a luat această decizie pentru a se concentra asupra copiilor ei, Carlo și Luciano, care suferă de sindromul Down. Ea a precizat că fiul ei bolnav are nevoie de o atenție deosebită și vrea să petreacă cât mai mult timp cu cei doi copii.

Citește și: Ea este cea mai frumoasă fetiță din lume! Mulți cred că este ireală

Leticia Calderon a renunțat la actorie

Anunţul făcut de Leticia Calderón, la 21 de ani după ce a făcut furori cu rolul din „Esmeralda”. Tragedia care a făcut-o să ia această decizieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„În acest moment vreau să fiu cu copiii mei și să mă dedic complet lor ”, a declarat Leticia pentru Televisa Espectaculos.  „Sunt unii producători care nu au fost de acord cu programul pe care l-am cerut și nu mai vreau să lucrez toată ziua. Nu sunt actrița care poate lucra acum toată ziua. Mă aflu într-un moment în care vreau să mă bucur de copiii mei. Când ei vor decide că nu mai vor să petrecem așa mult timp împreună, atunci îmi voi căuta un job”, a declarat Leticia.

Lety își duce des copiii în vacanțe

Lety pare foarte fericită alături de copiii ei. Ea merge des cu ei în vacanțe, încercând să le ofere celor doi băieți clipe de neuitat, postând pe rețelele de socializare imagini extrem de haioase cu ei.

Celebra actriță dovedește că este o femeie extrem de puternică, având în vedere că  trăiește o adevărată dramă, după ce fiul ei Luciano a avut mai multe probleme de sănătate. Pe lângă sindromul Down, el a fost diagnosticat și cu o boală cronică, numită disautonomia. Acest termen este folosit pentru a desemna totalitatea tulburărilor legate de perturbări la nivelul sistemului nervos vegetativ.

„Esmeralda” a povestit că atunci când fiul ei Luciano a venit pe lume și medicii i-au spus că suferă de sindromul Down,  s-a întrebat dacă va reuși să fie o mamă bună pentru el. „M-am întrebat de ce eu? De ce fiul meu m-a ales pe mine? Ce a văzut fiul meu în mine considerând că aș putea să-l ajut?”, a povestit Lety pentru revista Simpre Mujer.

Lety Calderón a avut roluri de succes și în filme precum „La Fuerza Del Destino,” „En Nombre Del Amor” sau „Amor Real”, iar în ultimii ani s-a concentrat pe roluri de personaje negative.

Citește și: