Palatul Kenginton a confirmat informația și a anunțat primul eveniment regale la care va participa soția prințului William. Kate, care a născut în luna aprilie, cel de-al treilea copil, prințul Louis, va vizita școala Sayers Croft Trust’s Forest și Wildlife Garden pe 2 octombrie.

În primăvară, palatul Kensington a anunțat că ducesa va lipsi de la evenimente în timpul verii și nu-și va relua îndatoririle regale până în toamnă, fără să dezvăluie data exactă. De asemenea, în comunicat se preciza că aceasta se va concentra doar pe creșterea celor trei copii ai ei și ai lui William: prințul George (5 ani), prințesa Charlotte (3 ani) și prințul Louis (5 luni).

Citește și: Sharon Stone, apariție de senzație. La 60 de ani, arată ca la 40 de ani

Regina Maxima și regele Willem-Alexander al Olandei, în vizită la palatul Buckingham

Mai mult, Kate se va ocupa în continuare de proiectele ei caritabile și va participa și la nunta regală a prințesei Eugenie.  Palatul a dezvăluit tot programul, dar ducesa de Cambridge se pare că va avea o toamnă foarte aglomerată. Ea va trebui să participe la festivalul Royal Festival of Remembrance în luna noiembrie. În plus, regina se pregătește să-i primească pe  Regina Maxima și regele Willem-Alexander al Olandei, la palatul Buckingham, într-o vizită oficială pe 23-24 octombrie, ce va fi urmată de un banchet la care vor participa toți membrii importanți ai familiei regale, printre care și Kate.

Citește și: