De câdn s-a aflat că trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan, Iulia Vântur a mărturisit de mai multe ori că își dorește foarte mult să devină mămică. Însă, pentru moment se pare că a pus pe primul loc cariera și și-a îndeplinit visul de a deveni cântăreață și de a-și construi un nume cunoscut în India. Astfel, ea a anunțat că va lansa mâine o nouă melodie.

iuliaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Dragii mei, sunt încântă de noul meu cântec. Iată prima poză. Experimentați dragostea împreună cu noi, cu mine și Arjun Kanungo cu piesa „TeraThaTeraHoon”, a fost anunțul făcut de Iulia joi, iar în urmă cu puțin timp le-a dezvăluit fanilor că piesa a fost lansată și poate fi ascultată. „Iubire..Melodia a fost lansată. Tera tha tera hoon”, a dezvăluit Iulia.

Și Salman Khan a reacționat imediat și a anunțat și el surpriza iubitei sale, susținând-o pe Iulia în tot ce face. El a făcut publice câteva imagini din videoclip, alături de mesajul: „Lăsați-vă cuprinși de dragoste Arjun Kanungo și Iulia Vântur în TeraThaTeraHoon”.

Iulia Vântur a reușit să-și construiască o carieră în lumea muzicii în India și luna aceasta chiar se află într-un turneu în SUA. Fosta vedetă PRO TV a vorbit în cadrul unui interviu pentru presa din India că își dorește să iasă din umbra lui Salman Khan și să fie recunoscută și pentru talentul ei, nu numai datorită asocierii cu unul dintre cei mai faimoși actori de la Bollywood. Românca a precizat că e conștientă că trebuie să muncească mult pentru a demonstra publicului de ceea ce este în stare, însă a acceptat această provocare din plin.

Întrebată de un fan când vor merge cei doi în fața altarului, frumoasa româncă, în vârstă de 41 de ani, a dat cel mai sincer răspuns.

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală. Momentan nu au apărut informații conform cărora, relația de iubire dintre ea și actorul indian s-ar fi încheiat. Așadar, Iulia, la momentul actual, formează un cuplu cu Salman Khan. Iulia Vântur a renunțat la toată viața ei din România, și s-a mutat în 2012 în India, unde și-a găsit și sufletul pereche, un actor producător și cântăreț pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, celebru star la Bollywood. Pentru el a renunțat și la carieră și la tot, iar de 10 ani este fericită lângă el. Întrebată de un fan când vor merge cei doi în fața altarului, frumoasa româncă, în vârstă de 41 de ani, a dat cel mai sincer răspuns.

În timpul unui interviu pentru Bollywood Hungama, Iulia Vantur a vorbit despre planurile ei de nuntă cu Salman Khan. Ea a fost întrebată de un fan când se va căsători cu starul de la Bollywood, iar româncă a mărturisit că mulți oameni îi pun aceeași întrebare, chiar și părinții ei.

„Sunt de părere că e mai important cum se simt oamenii unul lângă celălalt. Să petreci timp împreună e mai importat ca orice. La un moment dat, mi s-a pus continuu această întrebare. Până și părinții mei m-au întrebat când am de gând să mă mărit”, a spus Iulia, continuând: „Am întrebat-o pe mama: Își dorești să mă vezi fericită sau îți dorești să mă vezi căsătorită? A fost ultima dată când mi-a mai pus această întrebare. Așa că sunt de părere că e mai important să fii fericită lângă cineva și să petreci timp de calitate cu el și să ai o conexiune bună cu el”, a mărturisit Iulia.

De asemenea, Slaman Khan a vorbit despre căsătorie într-un interviu pentru Bombay Times. Starul indian a vrut să știe toată lumea că nu crede în căsnicie.

„Nu cred în căsătorie. Cred că este o instituție pe cale de moarte. Nu cred deloc în asta. Companie? Da.”, a spus actorul.

Pe de altă parte, Iulia a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că nu se mai vede căsătorită, în schimb își dorește foarte mult un copil.

„Poate că mămică da, mă văd. Căsătorită… nu știu, am trecut de vârsta de 20 de ani în care mi se părea căsătoria o chestie extraordinară. Sincer, mă uit în jurul meu și văd oameni care nu știu dacă sunt neapărat mai fericiți căsătoriți. Nu mi se pare atât de important ca doi oameni să fie căsătoriți. Mi se pare important ca doi oameni să se iubească și să fie împreună. Sper ca în rolul de mămică să fiu o mamă responsabilă și bună”, a mărturisit Iulia Vântur.semenea, românca este foarte apreciată de către fanii renumitului protagonist de pelicule indiene.

Iulia Vântur a mai vorbit în cadrul interviului pentru presa din India că își dorește să iasă din umbra lui Salman Khan și să fie recunoscută și pentru talentul ei, nu numai datorită asocierii cu unul dintre cei mai faimoși actori de la Bollywood. Românca a precizat că e conștientă că trebuie să muncească mult pentru a demonstra publicului de ceea ce este în stare, însă a acceptat această provocare din plin.

Iulia Vântur este stabilită de ani buni în India și s-a lansat în lumea Bollywood-ului, dar și în industria muzicală. Momentan nu au apărut informații conform cărora, relația de iubire dintre ea și actorul indian s-ar fi încheiat. Așadar, Iulia, la momentul actual, formează un cuplu cu Salman Khan. De asemenea, românca este foarte apreciată de către fanii renumitului protagonist de pelicule indiene.

Citește și: