Frumoasa româncă a mărturisit că pentru a intra cât mai bine în pielea personajului ei din film, ea a primit sfaturi de la Salman Khan, cu care ar avea o relație de câțiva ani.

Într-un interviu pentru un ziar indian, Iulia a dezvăluit că nu și-a plănuit să-și facă o carieră în actorie. „Sunt o persoană care lucrez de la vârsta de 16 ani și fac ceva tot timpul. Așa că, actoria și cântatul mi s-au ivit și oamenii m-au încurajat. Așa am decis să încerc. Dacă voi avea succes, va fi grozav, dacă nu, vom mai vedea”, a spus fosta vedetă Pro TV.

Citește și: Feli Donose a devenit mamă pentru prima dată. Prima imagine cu fetița ei

Iulia Vântur primește sfaturi în actorie de la Salman Khan

Așa cum era de așteptat, Iulia a vorbit despre Salman Khan, precizând că i-a cerut sfaturi înainte de marele ei debut. Mai mult, ea a dezvăluit chiar și ce i-a spus starul de la Bollywood: „Doar acceptă rolul și bucură-te de moment”. Însă, vedeta nu s-a putut abține să nu spună și alte cuvinte de laudă la adresa iubitului ei și a continuat: „Viața lui Salman este dedicată ajutării altora. El ajută oamenii prin fundația sa și prin orice alt mod posibil. Chiar și atunci când oamenii nu vin să-i ceară ajutor – el va acționa. El va veni să le ofere acel ajutor de care au nevoie. „

Nu e prima dată când celebra românca vorbește despre Salman Khan când vinde vorba despre filmul în care joacă. Ea a mai mărturisit  că starul indian a fost cel care a convins-o să accepte oferta de a juca în film și că actorul este o persoană foarte specială și importantă în viața ei.

„Salman recunoaște foarte ușor un scenariu de succes. Are asta în  gene. Am încredere în cunoștințele și experiența lui. El este în această industrie de 30 de ani și mă simt recunoscătoare pentru faptul că el mă ghidează „, a spus ea.

Surpriză uriașă pentru fani. Iulia și Salman vor juca împreună în film

Filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala” va fi lansat pe marile ecrane începând cu luna mai a anului 2019. În film, Iulia Vântur va juca rolul unei tinere din Europa, fascinată de cultura indiană, care își indeplinește visul de a vizita India, însă devine victima unui viol. „Personajul meu este o femeie foarte puternică, care nu se dă bătuta chiar dacă trece printr-un episod atât de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos și luptă. Reușeste cu ajutorul soțului și a prietenilor să meargă mai departe și să lupte pentru dreptatea ei și a celorlalte femei din India. E un proiect din care voi învăța multe. Aștept cu nerăbdare această nouă experiență și mă bucur să colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alături de care voi juca și echipa de la Studio 5 Elements”,  a mărturisit vedeta.

Mai mult, se pare că Iulia și Salman Khan vor juca împreună în filmul „Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala”, pentru că actorul va avea și el o apariție scurtă.

Citește și: