Fratele Mădălinei Manole încă suferă cumplit după disparția surorii sale. Se împlinesc 11 ani de la moartea ei, pe 14 iulie, dar bărbatul are grijă ca îndrăgita artistă să nu fie uitată.

Astfel, el a publicat noi imagini cu mormântul regretatei cântărețe, de care acesta are în continuare grijă de el și se asigură că e păstrat în condiții bune, spre deosebire de fostul soț al Mădălinei.

Mormântul Mădălinei,azi!Mama, săraca,venea săptămâna de săptămână, să nu zic zilnic și îngrijea Mormântul fetei ei! Astăzi,Oana,viitoarea mea cuscra,a muncit de dimineața până seara la mormântul Mădălinei, dar și la mormântul părinților mei! A făcut o curățenie exemplară! Mâna de femeie se cunoaște! Să- i dea Dumnezeu sănătate! Puiucule, poți să vii liniștit cu consoarta ta! Totul este aranjat!”, a scris Marian.

87868913_1227894874084843_5118523233443774464_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Mormântul Mădălinei Manole este foarte îngrijit

Între timp, părinţii lui Marian și ai Mădălinei au plecat la Ceruri, iar el a rămas singurul supravieţuitor din familie. Cu toate acestea, cearta dintre familia lui și fostul soț al artistei continuă. Acesta suferă cumplit că nu poate să-și vadă nepoțelul. Mai mult, el a dezvăluit că Petru Mircea, zis Puiu, i-a interzis să mai folosească numele surorii lui, amenințându-l că îl dă în judecată, pentru că Mădălina Manole este brand înregistrat.

„Dragi fani ai MADALINEI, începând de azi,de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele!Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată!Principalele capete de acuzare,sunt:1).Postez poze cu ,casa lui.2).Postez poze cu, copilul lui.3).POSTEZ POZE CU SOTIA LUI,MAGDA! Și spune el, că este ILEGAL! ȘOCANT!!! Postez poze cu MAGDA,sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole!Magduta îi spunea părinții mei!El îi spunea Magda!Normal!Fanii, Mădălina!Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! Drepturile folosirii acestui brand îi apartin lui!Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui!Eu am trecut peste el!Mi se rupe de dânsul!Este sora mea și nici o lege din tara asta nu mi interzice să folosesc numele ei de scenă, să postez imagini cu ea!El vrea să mi bage pumnul în gura ca să se aștearnă liniștea peste acest caz! Îl deranjează că și după 11 ani de la MOARTEA ei se vorbește despre Ea!Ce să fac?Voi incepe să postez numai și numai despre mine, viața mea, glume,bancuri, cafeluțe de dimineață, inimioare, sport,filme,orice!N ar fi rău! Mă pregătesc de procese!Cu dânsul!N -am bani de avocați!O să scot la licitație câteva lucruri care le mai am de la ea, câteva CD uri,fotografii,un tablou mare, câteva mici,dar cred că mă voi reprezenta singur in instanță! Trebuie să infrunt „balaurul”!Sau facem chetă, punem mâna de la mâna și îi oferim „săracului” ceva,numai ca să ne dea voie să nu o îngropăm pe Mădălina Manole definitiv! Să mai existe! Stați, că n- am zis nimic de copil! Copilul lui!Este ilegal să postez imagini cu copilul Madalinei!Hmm! Puiucule, să ne trăiești! Ești o mare personalitate!”, a mai scris Marian pe rețelele de socializare.

Şi Daniel Gheorghe, fanul și prietenul regretatei artiste Mădălina Manole, a publicat o scrisoare pe care i-ar fi arătat-o acesteia, dacă ar mai fi fost în viață. “Îți scriu de 11 ani. Nu mai vreau să plâng, emoțiile mele mă trădează. Vreau să fug acum de ele, ca să nu mai fiu nevoit să mă las copleșit. S-a oprit ploaia și nu mai plâng. Nu știu nici măcar dacă dispariția ta înseamnă ceva pentru oameni, dar știu sigur că prezența ta încă vie în sufletul meu îmi provoacă emoții “, scrie Daniel pe Facebook. Mădălina a murit de ziua ei, pe 14 iulie 2010, la 43 ani, după ce a înghițit Furadan, un insecticid”, a mai scris Daniel Gheorghe.

Citește și:

Cele mai recente imagini cu Pink i-au uluit pe fani. Cum a fost surprinsă de paparazzi?

Reacția Oanei Roman, după ce Marius Elisei i-a declarat dragostea: “Ciorba reîncălzită…”