El a ținut prima pagină a ziarelor de scandal din SUA după ce a dezvăluit că vrea să facă un film despre viața lui Meghan, devenită între timp soție de prinț. Mai mult, publicațiile din întreaga lume au încercat să afle cât mai multe detalii despre relația lui cu Meghan, despre cum s-au cunoscut și cum au decurs lucrurile între ei. În cele din urmă, la insistențele starului din „Suits”,  dar și din cauza faptului că a primit mai multă atenție mediatică decât își dorea, a renunțat la ideea de a mai face filmul despre fosta lui soție.

Citește și:Marea veste dată de prințul Harry chiar din luna de miere: „Sunt încântat să vă anunț….”

Trevor Engelson și Meghan au avut o relație de șapte ani

Însă, la doar două săptămâni de când Meghan s-a căsătorit cu prințul William și a devenit ducesă de Sussex, Trevor a făcut un nou anunț. Acesta a dezvăluit că și-a cerut în căsătorie iubita, nutriționistul Tracey Kurland.

“Cel mai norocos bărbat din lume, știu! Pregătiți-vă de petrecere”, a scris acesta pe o rețea de socializare.

Trevor și Tracey formează un cuplu de anul trecut, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă.

Producătorul de film a avut o relație de șapte ani cu Meghan. Cei doi s-au cunoscut în 2004. După cevaa timp au început să formeze un cuplu, iar în 2010 și-au anunțat logodna, mergând în fața altarului un an mai târziu. Căsnicia lor s-a destrămat însă după doi ani, în 2013.

Citește și: