Gina Pistol și-a anunțat plecarea de la Antena 1, iar sezonul 11 „Chefi la cuțite”, care va fi difuzat de Antena 1 în această primăvară, va fi ultimul cu ea ca prezentatoare. Gina a făcut anunțul pe Instagram și a stârnit o mulțime de reacții și de emoții.

În aceeași zi, echipa lui Smiley a trimis un comunicat în care anunță mari reușite profesionale pentru artist. Smiley este locul 1 în topul celor mai difuzate piese la radiourile din România în tot anul 2022, conform analizei realizate de Mediaforest, cu piesa ”Scumpă foc”, pe care o cântă alături de Juno. Artistul și fondatorul HaHaHa Production deține și recordul de a fi singurul artist din România cu 8 piese în top 100 cele mai difuzate piese ale anului 2022

Cu 5412 difuzări la radiourile românești și o audiență de aproape 5 milioane și jumătate de ascultători, cu un videoclip cu Adelina Pestrițu în rol principal care a înregistrat, la 8 luni de la lansarea live, peste 18 milioane de vizualizări, „Scumpă foc” continuă să-și spună povestea de succes în industria muzicală din România.  

gina-pistol-josephineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Smiley are cea mai difuzată piesă la radiourile din România

„Muzica este o poveste care nu se termină niciodată. Se naște atunci când o compui, prinde contur atunci când o înregistrezi și-i adaugi versuri și imagini și se împlinește continuu atunci când este ascultată, fredonată, căutată și difuzată.

Sunt recunoscător tuturor celor care îmi ascultă muzica, radiourilor și celor din industria media și muzicală care îmi duc poveștile mai departe difuzându-le. Există atât de mulți artiști români mari, atâtea piese bune, atâtea povești de viață transmise prin muzică, atâtea suflete de alinat și stări de celebrat prin piese, încât nu pot să spun decât că am cea mai frumoasă meserie din lume și cei mai tari colegi!”, a declarat Smiley.

Pe lângă „Scumpă foc”, desemnată cea mai ascultată piesă a anului 2022 la radiourile românești, Smiley mai este prezent în TOP 100 piese de succes ale anului trecut, conform Mediaforest, cu încă 7 piese, fiind singurul artist din România cu atâtea prezențe în top care însumează o audiență de peste 12 milioane de ascultători de radio.

Gina Pistol, anunțul trist despre plecarea din televiziune

Gina Pistol și-a anunțat despărțirea de televiziune cu următoarea declarație emoționantă: ”Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci, simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI (n.r. cei trei chefi din juriu) care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele. Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei (n.r. Mona Segall, producător), pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, a scris Gina, pe Instagram.

Citește și: În sfârșit! Gina Pistol și Smiley fac nuntă: „Deja Andrei a intrat în pâine”

Citește și: Cum a pozat-o Smiley pe Gina Pistol în costum de baie, în Thailanda: „Vedere de la mare… mare distanță de casă”