După șase ani de căsnicie, Daniel Onoriu și frumoasa lui soție au decis să divorțeze. Pilotul de raliuri susține că Isabela a părăsit locuința și că a depus actele de divorț. Daniel Onoriu se gândește deja la o vacanță, însă pilotul de raliuri nu ar fi vrut să meargă singur, ci alături de o domnișoară.

Ce decizie a luat Daniel Onoriu, după despărțirea de soția lui, Isabela

Daniel Onoriu a mărturisit pe rețelele de socializare că a fost contactat de mai multe fete pentru a avea o relație, însă pilotul de raliuri susține că nu își mai dorește și că dacă și-ar reface viața ar vrea pe cineva de aceeași vârstă.

”Ma fetelor! Ati innebunit? Vorbesc foarte serios, ca postul de dimineața, cu Grecia, si imi caut gagica, chiar a fost la caterinca. M-au contactat o gramada de fete sa ne combinam, dar totul a fost la caterinca, repet.

Sunt un barbat care a stat 55 zile in coma si urmeaza sa divorteze de sotia lui, pe care inca o iubeste si nu ma intereseaza nici o relatie. Cand va fi cazul o sa mi caut eu in viata reala o doamna frumoasa si apropiata de varsta mea, nu copii de 20/25/30 de ani.”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu, declarație de iubire pentru Isabela

În cadrul unei emisiuni TV, Daniel Onoriu și-a mărturisit dragostea pe care i-o poartă soției sale, chiar dacă cei doi sunt în pragul divorțului. Pilotul de raliuri susține că partenera lui de viață i-a devenit soție după doar două săptămâni deoarece a fost dragoste la prima vedere. Iar aceasta nu s-a stins.

”Te-am iubit din plina clipă, adu-ți aminte că te-am agățat pe Facebook și a doua zi te-am cerut de navastă. Mi-ai devenit soție după două săptămâni. Te iubesc și o să te iubesc toată viața mea, îți mulțumesc că ai avut grijă de mine, te iubesc, ești viața mea”, i-a transmis Daniel Onoriu soției sale într-o emisiune TV.

Vezi și Soția lui Daniel Onoriu confirmă divorțul de pilot: „Nu mai e nicio cale de a mai fi împreună” Primele declarații

Citește și:

S-a îndrăgostit pentru totdeauna de zonă! Laura Cosoi și-a cumpărat casă în Maramureș! Vedeta a spus ce planuri are acolo

Frumoasa din Las Fierbinți se mărită! A fost nevoită să recunoască totul, chiar dacă plănuia să țină secretul. Cine este logodnicul ei ”exotic”