Charlote va ține coșulețul cu flori, iar  prințul George va avea grijă de verighete, cu riscul de a fura toate privirile așa cum s-a întâmplat și la nunta mătușii lor, Pippa Middleton, potrivit The Sunday Times.  „Nunta va fi un eveniment în familie . Astfel, te aștepți ca familia să fie implicată”, a declarat un purtător de cuvânt de la palatul Kensington.

Citește și: Chef Sorin Bontea a dezvăluit cea mai bună rețetă de sarmale pentru masa de Sărbători. Care este ingredientul lui secret

Kate Middleton a refuzat să fie domnișoară de onoare

În plus, se pare că prințul William va fi cavaler de onoare,  iar stilista Jessica  Mulroney, cea mai bună prietenă a lui Meghan se pare că va fi domnișoara de onoare și o va ajuta pe actriță să-și aleagă rochia de mireasă. Inițial, starul din „Suits” o rugase pe ducesa Catherine să-i fie domnișoară de onoare, însă se pare că soția prințului William a fost nevoită so ă refuze, cel mai probabil din cauza sarcinii.  Kate urmează să aducă pe lume în luna aprilie, anul viitor, cel de-al treilea copil al ei și al lui William.

Ducele și ducesa de Cambridge vor mai avea încă un copil la nunta mezinului familiei regale cu Meghan Markle, ce va avea loc în luna mai, anul viitor.  Evenimentul va avea loc la castelul Windsor, iar ceremonia ca capela St. George. Înainte de nuntă, Meghan va deveni cetățean britanic.

Citește și: