După mai bine de 20 ani, Anca Țurcașiu și-a uimit fanii cu un nou videoclip. Artista a lansat o nouă melodie, intitulată „Vreau sa dau reset”, în care își strigă povestea, despre cum s-a reinventat la vârsta de 50 de ani și și-a luat viața de la capăt.

„E primul videoclip după 20 de ani. M- am axat foarte mult pe teatru în ultimii ani și mi -era dor de muzica. Am lansat o nouă melodie ca să spun o povestea. Povestea mea. Da, vreau să dau reset. Vreau să schimb totul. Indiferent ce ți se întâmplă în viață trebuie să mergi mai departe ”, a spus Anca la Neatza cu Răzvan și Dani.

Anca-turcaisu-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Noua ei melodie, un mesaj pentru fostul soț

Artista a recunoscut că a început procesul de vindecare prin a se iubi mai mult, dar a mărturisit că este pregătită să iubească din nou. În ciuda faptului că a suferit cumplit după divorț, ea mai vrea să dea o șansă iubirii. „Trăiesc pentru iubire”, a spus Anca.

Prin noua melodie „Vreau să dau reset” , Anca Țurcașiu îi transmite soțului ei un mesaj, în care îi spune că a trecut peste durerea despărțirii și că, în sfârșit, e pregătită să lase totul în trecut și să-și vadă de viața ei. Mai mult, ea a ținut să precizeze că a pierdut-o definitiv.

„Ștіі, ѕе zісе сă nіmіс nu е întâmрlătоr. Șі са іntоtdеаunа lа fіnаl, avеm о lесtіе dе іnvаtаt. Аlеg ѕа rаmаn сu се-а fоѕt frumоѕ іntrе nоі, mеrg mаі dераrtе fаrа ѕа mаі рrіvеѕс іnароі. Ѕрunе-mі оrісе vrеі, pot ѕ-о іаu іаr dе lа-nсерut. Роаtе-і un сlіѕеu, nu mаі dоаrе tоt се-а durut, a trесut. Сu ѕuflеtul rесе ѕі mut, șі un ultіm ѕаrut, m-аі ріеrdut”, spune Anca în noul ei cântec.

Citește și: Anca Țurcașiu înflorește după divorț. Ce surpriză le-a pregătit fanilor

Anca Țurcașiu s-a reinventat la 50 de ani

Întrebată care e trucul ei de arată în continuare atât de bine, Anca a mărturisit că face sport în fiecare dimineață și pe lângă faptul că de un an a devenit vegetariană, a început să mănânce și din ce în ce mai puțin.

„Fac sport in fiecare dimineata. La ora 8 sunt în sală. Sunt vegetariană și mănânc din ce în ce mai puțin”, i-a mărturisit Anca lui Ristei.

Anunțul că divorțează după 35 de ani de medicul Cristina Gerogescu a uimit pe toată lumea, având în vedere că cei doi păreau cuplul perfect și erau foarte îndrăgostiți. Vestea a șocat-o până și ea și artista a recunoscut că a suferit foarte tare și a slăbit 8 kilograme.

„Aș fi un neom să spun că am fost bine, dar, din acest rău, pot să spun că cel mai mult m-a vindecat timpul. Timpul este cel mai bun medicament. Nu am crezut asta! Toată lumea îmi spunea: ‘Ai răbdare!’ Am văzut un părinte, la care m-am dus toată vara – Ilarion Dan-, cu care am stat de vorbă. Am simțit nevoia să mă apropii de Dumnezeu, am simțit nevoia să mă apropii de credință și să înțeleg anumite lucruri. Atunci când ți se întâmplă ceva rău – rău zici tu despre lucrul acela că este în viața ta- oricine ar fi, și în orice situație s-ar afla, întrebi ‘DE CE? DE CE MIE? Nu am făcut nimic, nu am făcut nici intenționat ceva?’ Și am aflat răspunsul! Nu o să vi-l spun, pentru că este prea personal și așa am afirmat, că nu voi vorbi de lucrurile prea personale, și mă voi ține de această promisiune. Viața mea personală nu o voi oferi niciodată publicului, nu voi oferi explicații despre ce am trăit, ce s-a întâmplat in trecut, eu vorbesc acum despre sufletul meu, despre repoziționarea mea, despre viața mea care este astăzi! Este exact cum am spus în cântec, RĂMÂN cu cea a fost frumos din trecut. Am noblețea și puterea să spun asta: rămân cu ce a fost frumos și merg mai departe!

Revenind… părintele mi-a spus două cuvinte foarte puternice: răbdare și nădejde, pe care nu le-am înțeles atunci. ‘De ce să am răbdare? Eu vreau acum! Acum vreau o pastilă miraculoasă! Vreau ceva! Vreau un miracol! Aștept un miracol’ Asta nu există și toți care trec prin probleme grave, de moarte – moartea este o problemă – , merg mai departe. Eu de ce să nu pot? Până la urmă trebuie să pot, dar trebuie să o fac în așa fel încât să fiu bine, din toate punctele de vedere.(…) E altă viață pentru mine, pe care am învățat să o trăiesc de la zero. Este ceva foarte interesant, despre cum m-am trezit eu să trăiesc de azi pe mâine o altă viață”, a declarat Anca și pentru Fantatik.ro.

Citește și:

Cum s-au cunoscut Cristina Ich cu Alex Pițurcă și cum e relația lor: „A fost dragoste la prima vedere”

Lora a avut reacții adverse puternice după rapel: „Mă ustura carnea și nu puteam să mă ridic.”