„Asia Express” s-a încheiat în această seară pentru noi….A fost într-adevăr o provocare …Am trecut prin situații dificile și am făcut lucruri pe care nu-mi imaginam că le voi face vreodată… Vă multumesc tuturor pentru susținere, ați “trăit” toate emoțiile alături de noi ! Cu siguranță, nu vom uita această experiență niciodată! Sper că v-ați distrat alături de noi!”, a scris Alex Velea pe rețelele de socializare.

Alex Velea și Mario Fresh au intrat în cursa pentru ultima șansă de la ”Asia Express” alături de perechile formate din Alex Abagiu și Radu și frații Ristei. La finalul cursei, cei eliminați din competiție au fost Alex Velea și  Mario Fresh, care în ultima perioadă acuza probleme medicale. El a fost nevoit să meargă la spital, în FIlipine, unde medicii i-au făcut un RMN și l-au diagnosticat cu dicopatie lombară.

Alex Velea și Antonia vor să se căsătorească

Alex Velea a mărturisit că pe durata concursului a fost măcinat de dorul de Antonia și de copii.

”Da, mi-a fost dor de casă, de familie. Mi-a fost dor de Antonia, de tata, de mama, de familie, de concerte”, a mai spus el.

Mai mult, înainte să părăsească emisiunea,  Alex  nu a ezitat să precizeze încă o dată că de mult îi lipseste partenera lui de viață, lăsând de înțeles că cei doi vor să se căsătorească cât mai curând, referindu-se la Antonia drept „viitoarea mea soție”.

 

Citește și: