Pe 26 ianuarie s-a împlinit un an de când mama Lorei a murit. Artista a scris un mesaj emoționant despre această zi fatidiciă pentru ea.

Lora a postat o fotografie cu ea, pe Instagram, însoțită de câteva rânduri la adresa mamei sale. Cu toate că suferă și că o doare nespus pierderea mamei, artista le-a promis fanilor că astăzi se va lăsa încărcată doar de energie pozitivă, dar mai ales, că se va gândi că ființa iubită o vede mereu de sus, din Ceruri.

”26 ianuarie 2020 a fost cea mai grea zi din viața mea, dar astăzi, 26 ianuarie 2021 mă voi lăsa încărcată de energia voastră bună și îmi voi imagina că mama este undeva în rai și se uită la emisiune. Te voi iubi mereu, mama! 🖤❤ #unanfaramama”, a scris Lora pe contul de Instagram, cuprinsă de dor și durere.

În secțiunea de comentarii de la postare, toți cei care o apreciază pe diva sexy s-au întrecut în mesaje care mai de care mai frumoase și pline de gânduri pozitive. Fanii au încurajat-o pe Lora și i-au transmis să fie cât mai puternică.

”E tot timpul lângă tine!🙏🙏🙏/ Mereu va fii cu tine!/ Este mereu lângă tine!../ Noi suferim o data cu tine, alături de tine pentru ca te iubim nespus de mult!/ Esti foarte frumoasa si mai mult decat atat, o persoana cu personalitate si fara complexe!”, sunt doar câteva dintre reacțiile celor din mediul online.

Citește și:

Anna Lesko, despre mama ei, internată în spital cu complicații după Covid-19: „Este complet schimbată”

Lidia Buble a recunoscut că încă îl iubește pe Răzvan Simion