Frumoasa blondă este mai fericită ca oricând. Aceasta este din nou însărcinată, deși credea că nu va putea fi mamă niciodată.

Roxana a povestit în emisiunea Agenția Vip, în urmă cu ceva timp, că dezamăgită că nu reușea să devină mama, fapt pentru care  ea și soțul ei, Leo Bădescu, au decis să adopte o fetiță, pe care a văzut-o la o nuntă și aflase că rămăsese fără mamă.

„Avea aproape 4 anişori, era mică şi slăbuţă. Am văzut-o la o nuntă şi în momentul ăla aflând în mare povestea sa, ştiam că mama ei murise într-un accident de maşină. Tatăl ei ştiu că nu a recunoscut-o. (..) După ce am plecat de la nuntă, era parcă mă tot împingea ceva să o caut. (..) Am spus că vreau să o scap de acolo, era la bunică ea. Aşa s-a întâmplat, m-am dus şi am luat-o”, a declarat Roxana Diţă pentru „Agenţia VIP”.

După încheierea procesului de adopție însă, Roxana a primit o veste uimitoare. Reușise să rămână însărcinată.

„La o săptămână de la terminarea procesului am aflat că sunt gravidă. Nimic nu e întâmplător, totul se întâmplă cu un scop”, a mai mărturisit Roxana Diță.

Și iată că, la mai bine de trei ani de la prima sarcină, Roxana este din nou gravidă și se pregătește de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al său și al soțului, cu care formează un cuplu de mai bine de 11 ani.