Toate problemele actorului au început în luna noiembrie, anul trecut, după ce a mers la o clinică din Paris, să i se pună implanturi dentare. După ce a plecat de acolo, s-a simțit foarte bine. Însă, în primăvară a început să aibă dureri la șold și a mers la un specialist să vadă despre ce e vorba.  La consultație, medicul a descoperit că actorul are o infecție puternică  provocată de operația dentară, care ar fi ajuns la șold. Așadar, medicul i-a spus că nu poate fi operat până nu este tratată infecția.

„Are nevoie de operație urgentă la șold pentru că are dureri mari, dar ne este imposibil să-l operăm”, a declarat medicul.

Alain Delon are o infecție puternică la șold

Citește și: Feli a dezvăluit cine este tatăl fetiței ei și ce nume va avea micuța. Când va naște artista și ce spune despre nuntă

Alain Delon:„ Viața nu îmi mai oferă mare lucru”

Anul trecut, Alain Delon a suferit și o operație pe cord, potrivit fiicei sale Anouchka. Legendarul actor se pregătește să moară, mărturisind într-un interviu mai vechi că este pregătit să părăsească această lume.

„Voi părăsi aceasta lume fără regrete. Viața nu îmi mai oferă mare lucru. Am cunoscut tot, am văzut tot. Dar, mai ales, urăsc aceasta epocă, mă face să vomit”, declara Alain Delon pentru Paris Match.

„Totul este fals, totul e greșit. Nu mai există respect, nu mai există cuvântul dat. Doar banii mai contează. Auzim vorbindu-se de crime întreaga zi. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete”,  a mai spus actorul, în vârstă de 82 de ani.

Alain Delon a jucat in filme celebre, printre care: “Rocco si fraţii sai” (1960), “In plin soare” (1960), “Eclipsa” (1962), “Ghepardul” (1963), “Laleaua neagră” (1964), “Samuraiul” (1967), “Pe cuvant de politist” (1985). A fost casatorit cu Nathalie Delon, intre 1964-1969, casnicie din care a rezultat Anthony. A mai avut relatii cu olandeza Rosalie Van Breeman, care i-a nascut doi copii, Anouschka (27 de ani) si Alain-Fabien (23 de ani), cu fotomodelul Nico, mama fiului sau, Christian Aaron (55 de ani), cu Mireille Darc si Romy Schneider.

Ultimul film cu Alain Delon a avut premiera în 2008, fiind vorba de  „Asterix la Jocurile Olimpice/ Astérix aux jeux olympiques”, cu Frédéric Forestier şi Thomas Langmann, în rolul lui Iulius Cezar.

Citește și: