Cântăreața a vorbit pe marginea acestui subiect la Antena Stars, dezvăluind motivele pentru care a luat această decizie.

Claudia Pătrășcanu vrea să țină postul ”ca la carte”

Claudia Pătrășcanu, care în ultimii ani s-a apropiat mult de divinitate, simte nevoia să își întărească și mai mult relația cu Dumnezeu, astfel că este dispusă să se retragă o perioadă la mănăstire, unde se poate ruga în liniște și ține post departe de casă.

„Fiecare face ce simte și cum simte. Pentru mine, postul clar înseamnă postul acela, cu totul și cu totul altfel, nu știu, cu sufletul, cu gândul, nu doar postul cu mâncare… să ai sufletul curat, să nu te gândești la nimic rău, să nu ai dușmănii cu nimeni, să nu vorbești urât pe nimeni, să nu bârfești și sunt multe, multe. Și atunci, pentru mine acest post pe care cred că îl voi ține cu siguranță, n-am ținut niciodată un post cap coadă…”, a spus vedeta.

Claudia Pătrășcanu: „Așa văd eu postul!”

Îndrăgita artistă, mamă a doi copii încă mici, mărturisește că pentru ea postul nu înseamnă doar respectarea alimentației. Ea consideră că postil adevărat trebuie ținut departe de oameni, în munți, la o mănăstire, unde să te simți cu adevărat aproape de Dumnezeu, fără niciun fel de ispite.

„Tocmai pentru acest aspect, tot timpul s-a întâmplat și asta facem, trăim printre oameni, și ca să ții post curat trebuie să nu mai trăiești printre oameni, să te duci exact cum am citit eu în Sfânta Biblie, să te retragi în munți, la o mănăstire, să ții un post departe de oameni, pentru sufletul tău și în primul rând pentru Dumnezeu… cu rugăciuni, să te trezești la 12 noaptea, să te trezești la 4 dimineața și să faci rugăciuni”, a mai adăugat ea.

Momentan nu știe cu exactitate lăcașul sfânt în care va merge, însă va avea grijă să aleagă o mănăstire unde să se simtă cât mai bine sufletește.

„Așa să ținem postul, doar să nu mâncăm lactate, să nu mâncăm carne… Asta înseamnă pentru mine post! Înseamnă să fii tu cu tine bine sufletește și cu cei din jurul tău. Nici măcar să nu asculți ce vorbesc alții de rău.

N-aș vrea să fiu judecată sau fiecare face cum simte și ceea ce simte. Aș vrea să mă retrag undeva într-o mănăstire pe care am s-o aleg tot cu sufletul și să postesc cu adevărat acolo. Uite, îmi vine să plâng. Așa văd eu postul!”, a mărturisit cântăreața.

Amintim că vedeta e mamă pentru doi băieți, Gabriel, de 8 ani, și Nicolas, de 6 ani. Nu se știe ce se va întâmpla cu aceștia în perioada în care cântăreața va fi la mănăstire. În prezent, ea locuiește cu băieții la Constanța, într-o casă pe care a cumpărat-o de curând, după divorțul de Gabi Bădălău.

cum se intelege iubitul claudiei patrascanu cu baietii eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Claudia Pătrășcanu, despre credință și divinitate

Claudia Pătrășcanu spune că a fost dintotdeauna o persoană cu frică de Dumnezeu și că, la rândul ei, i-a învățat pe cei doi băieți să aibă credință. Artista este recunoscătoare pentru tot ce i-a oferit divinitatea, inclusiv pentru acele momente dificile care, în timp, s-au transformat în lecții.

Claudia Pătrășcanu spune că nu și-a pierdut niciodată credința, nici măcar în acele momente în care părea că viața o pune la încercare. Din contră, artista a mărturisit că le-a transmis aceste valori și copiilor de la o vârstă fragedă și consideră că așa a putut să facă față tuturor provocărilor.

Claudia Pătrășcanu a povestit că nu și-a dorit să se mute, la momentul respectiv, în casă nouă până când preotul nu a făcut slujba de sfințire. Artista spune că de atunci a observat că toate lucrurile s-au așezat și că au avut loc evenimente plăcute în viața ei. Chiar dacă este o persoană credincioasă, vedeta spune că acest episod a întărit și mai mult credința ei în Dumnezeu.

„Nu ne-am mutat înainte de a fi binecuvântată. L-am adus pe părintele sufletul meu, așa cum îmi place mie să îi spun, și ne-a făcut sfeștanie, ne-a binecuvântat casa și de atunci e liniște. Parcă de atunci vin lucruri frumoase și bune în viața mea. Fără Dumnezeu nu aș fi putut să reușesc și nu reușesc”, a declarat Claudia Pătrășcanu, într-un interviu acordat tot pentru Antena Stars.

Claudia Pătrășcanu, în vârstă de 45 de ani, a mai declarat că nu există zi în care să nu îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ce are și că nu a fost niciodată genul de persoană care să se îndrepte către credință doar atunci când trecea prin momente dificile, de aceea, crede că în viața ei s-au întâmplat lucruri frumoase și că și-a găsit liniștea.

„Eu sunt cu Dumnezeu, copiii sunt cu Dumnezeu, iar eu fără El nu pot să respir. E înaintea tuturor în viața mea și eu cred că toate lucrurile astea bune s-au întâmplat în viața mea (…) De asta se întâmplă atât de multe lucruri frumoase în viața mea, de aceea am și liniște”, a mai spus artista.

Vezi și Claudia Pătrășcanu, asaltată de cereri în căsătorie: „Sunt foarte mulți bărbați care mă caută, mă cer de nevastă” Se mărită sau nu? dar și Cum se înțelege iubitul Claudiei Pătrășcanu cu băieții ei! Reacția copiilor când au aflat că mama lor e îndrăgostită: ”Le mulțumesc pentru inteligența cu care văd lucrurile”

Citește și:

Ana Maria Brânză, campioana cu suflet de aur: „Mama mea are 15 câini și 6 pisici”. Povestea animăluțelor familiei

Cinci vedete de la noi care nu mai dorm cu soții. Unele de voie, altele de nevoie