Channing, de 37 de ani, și Jenna, de aceeași vârstă, s-au îndrăgostit pe vremea când amândoi filmau pentru ”Step Up„, în 2006. S-au căsătorit 3 ani mai târziu.

Anunțul divorțului a fost făcut luni, printr-o declarație comună, postată pe rețelele sociale. ”Hei, lume! Așadar… Avem ceva ce dorim să împărtășim. În primul rând, e ciudat că trebuie să împărtășim așa ceva cu toată lumea, dar este o consecință a vieților pe care am ales să le ducem și pentru care suntem foarte recunoscători.

Trăim în vremuri incredibile, însă tot în aceste vremuri adevărul poate fi ușor distorsionat, așa că vrem să vă spunem adevărul. Să știți că dacă nu ați auzit ceva de la noi atunci cel mai probabil e ficțiune”, se arată în postarea celor doi.

”Am decis să ne separăm ca și cuplu. Am fost foarte îndrăgostiți mulți ani și am avut o călătorie magică împreună. Nimic nu s-a schimbat în ceea ce privește dragostea pe care o avem unul pentru celălalt, însă iubirea e o frumoasă aventură, care ne duce pe drumuri diferite acum”, se mai arată în anunțul făcut de cei doi.

Channing și Jenna țin să menționeze că întotdeauna vor rămâne o ”familie” și vor fi ”părinți dedicați și iubitori” pentru fiica lor.

Cei doi țin să specifice faptul că nu sunt ”secrete murdare” care să stea la baza acestei decizii – ”doar doi cei mai buni prieteni care au realizat că au nevoie de spațiu” și care se vor ajuta de acum înainte pentru ca fiecare să trăiască vieți cât mai împlinite, pe cât posibil.

Cei doi au mai anunțat că e singura declarație pe care o fac pe acest subiect.

”Când oamenii spun că avem o viață perfectă, vreau să sctrig să și să le spun că nimeni nu e perfect”

Ultima oară când ci doi au fost văzuți în public împreună a fost în septembrie, la premiera celui mai recent film în care joacă Channing, ” Kingsman: The Golden Circle”, la Londra. Anterior, fuseseră văzuți, în august, la premiera serialului în care joacă actorul, ”Comrade Detective”.

Ultima postare cu soția sa, pe un cont de socializare, a fost în decembrie. Channing scria atunci: ”Această creatură devine tot mai frumoasă, de la an la an. Transformarea ei de anul acesta e ceva despre care se scrie doar în cărți cu zâne și magie. Puterea ta și grația cresc neîncetat. Și asta face ca totul în jur să crească. Și îți sunt foarte recunoscător pentru lecțiile pe care mi le dai”, scria atunci Channing, numindu-și soția ”iubirea mea”.

Ultima postare a Jennei cu soțul ei e din noiembrie 2016.

În martie, Jenna a dat de înțeles, într-un interviu, că lucrurile nu erau tocmai roz în mariajul său: ”Când oamenii spun că avem o viață perfectă, vreau să sctrig să și să le spun că nimeni nu e perfect”. Tot atunci, actrița spunea că totul e bine și frumos atâta vreme cât o pereche crește împreună, dând de înțeles că ea și soțul ei nu mai sunt într-un astfel de moment.

Vezi și Ryan Reynolds și Blake Lively divorțează după șase ani de căsnicie!

Citește și: